Natascha Linea stopper i 'De unge mødre'

Natascha Linea fastslår, at nu er hendes grænse nået, og derfor vælger hun at trække sig fra programmet og fra de sociale medier.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 18. februar 2015 kl. 9:53

Efter en måned med massiv mediebevågenhed har Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ fået nok. Først kom det frem, at hun var sammen med Sidney Lee, dernæst var hun ikke, så blev ekskæresten Bent forlovet, og senest har hun oplevet en hetz, fordi hun skrev på sin facebookside, at weekendens skyderi i København ikke var terror.
Det har skabt meget omtale, og nu er der nogle af hendes følgere, der er gået over stregen, mener den unge mor, og det tager hun konsekvensen af.

Foto: Natachakaup / Instagram

Foto: Natachakaup / Instagram


– Jeg elsker at være med i programmet og elsker at være i søgelyset, men min grænse er nået, når folk begynder at svine min datter til, skriver hun i en kommentar til en post hun har lavet, hvor hun spørger, hvordan man sletter sin Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Det var ikke terror
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid igen?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Stopper i ‘De unge mødre’
Det er dog ikke kun på Instagram, at hun ikke længere ønsker at være en offentlig person.
– Sletter min synes godt om side, min insta, stopper i DUM (De unge mødre, red.) og snakker slet ikke med journalister mere, skriver hun på sin Instagram-profil, som hun i første omgang har gjort privat.
På Facebook har Natascha Linea slettet alle sine opslag på sin fanside. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra den unge mor. Men alt tyder altså på, at 20. sæson af programmet bliver den sidste med Natascha Linea, som ikke vil finde sig i, at folk skriver grimt om datteren Lia.
Natascha Linea er færdig med Sidney Lee
LÆS OGSÅ: Sidney Lee forstår ikke Natascha Linea
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Bents forlovelse: Det er pisse svært
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.