Natascha Linea single igen: Ses med ny fyr

Det er slut mellem Natascha Linea og faren til hendes kommende barn, men derfor er den unge mor ikke helt alene.

Af Jonas Sand - 5. oktober 2015 kl. 12:00

Natascha Linea er i øjeblikket gravid med sit andet barn. Faren til barnet er hendes on-/off-kæreste gennem næsten et år. I øjeblikket er parret dog off – og sådan bliver det ved med at være.
– Det er helt slut mellem os. Han får naturligvis lov til at se vores barn, så tit han vil – og vores samarbejde med babyen skal da også være godt. Men kærester bliver vi ikke, slår den unge mor fast over for Realityportalen.dk.
Han er et andet sted i sit liv. Jeg er nået til det punkt, hvor jeg vil købe gård, have børn, bryllup, hus, volvo, vovse og så videre, og der er han bare ikke.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Natascha Linea jagtede barn med homoseksuelt par
Ses med ny fyr
Men selv om det er slut med eks-kæresten, så er hun ikke helt alene i tilværelsen. Hun er nemlig begyndt at se en ny fyr. Det er den 18-årige Christian Bojesen, der har fanget den unge mors interesse.

(Foto: Privat)

Det er den 18-årige Christian Bojesen – også kendt som Kornkongen – som Natascha Linea nu ses med. (Foto: Privat)


– Ja, vi ser hinanden. Jeg vil ikke mene, at det er seriøst endnu, men han er da en super dejlig dreng, fortæller Natascha Linea, som ikke vil kommentere på, om han er en mulig kæreste.
– Han skrev til mig på Facebook for nogle uger siden, og så har vi bare snakket sammen. Men jeg har sagt til ham, at jeg i hvert fald ikke skal have en kæreste i de næste par måneder.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea har været til tandlægen: De fandt 15 huller
Afsløret som løgner
Natascha Lineas fyr er ikke helt ukendt i offentligheden. Tidligere har han været kendt under aliaset ‘Kornkongen’, indtil metroxpress afslørede, at hele hans påståede millionforretning var svindel.
Hele forløbet endte med, at han lod sig indskrive på psykatrisk afdeling i Aalborg, og her fik samtaler og medicin ham på rette spor igen.
– Jeg har lært meget af min vej, og det er ikke noget, som man bare lægger bag sig. Men man har to muligheder: Man kan lægge sig ned og tude over det, eller man kan rejse sig og kæmpe for et okay liv – og jeg har valgt det sidste, fortæller Christian.
Natascha Linea kender alt til hans fortid, og det er ikke noget, der bekymrer den unge mor.
Det er slet ikke noget, jeg tænker over. Alle har jo en fortid. Det har jeg ingen betænkligheder ved, fortæller Natascha Linea.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT INTERVIEW: Jeg er far til Natascha Lineas barn
Christian: Jeg elsker børn
Det var Christian, der først startede kontakten mellem de to, da han skrev til hende på Facebook efter at have fulgt lidt med i hendes liv.
– Jeg skrev faktisk til hende, fordi jeg syntes, hun havde en fantastisk sød pige (Lia, red) – jeg elsker børn. Men Natascha Linea er sød, anderledes, kærlig og opmærksom, fortæller Christian til Realityportalen.dk.
Han har intet problem med, at Natascha Linea har et barn fra et tidligere forhold og er gravid igen. Og hvis det udvikler sig mellem de to, så vil han behandle børnene, som var de hans egne.
– Jeg tror aldrig, at jeg bliver far til et barn, som ikke er mit. Men jeg tror da, at jeg vil behandle både Lia og det kommende barn, som om det var mit eget. Hvis det altså fortsætter med Natascha, slår han fast.
Se flere billeder af Christian og Natascha Linea i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Graviditet ødelægger drøm om tattoos, bryster og uddannelse
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.