Natascha Linea sagsøger Odense Kommune - Her & Nu

Natascha Linea sagsøger Odense Kommune

Den unge mor sagsøger nu sin tidligere kommune, men det har ført til en opgør med ekskæresten Bent.

Af Louise Vilsbøl - 2. december 2016 kl. 12:51

Natascha Linea Kaup fra ‘De unge mødre’ har i den seneste tid forsøgt at trække sig lidt væk fra medierne og er flyttet til Gedser, hvor hun boede, da hun var barn. Men flytningen har fået hende til at indse, at der var noget galt i Odense Kommune, som valgte at tvangsfjerne datteren Lia kort efter fødslen.
– Som min sagsbehandler i Guldborgsund Kommune sagde “psykologtesten skulle være lavet over tre måneder i samarbejde med mig på et mor-barn-hjem istedet for over to gange, inden jeg fødte, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.
VIDEO: Natascha Lineas datter mader nyfødt lillebror med romkugler
De ødelagde hendes tidlige barndom
Lia var anbragt i en plejefamilie i tre måneder, før hun kom hjem til sin mor og far, hvilket havde stor betydning for den lille pige, som fik svært ved at knytte sig til folk. Derfor har Natascha Linea nu besluttet sig for, at hun vil sagsøge Odense Kommune for henholdsvis 60.000 og 80.000 kroner på vegne af både sig selv og datteren.
– Det var min fars ide. Og jeg syntes idéen var god for ligesom at vise Lia, at vi ikke accepterer, at de ødelage hendes tidlige barndom, fastslår Natascha Linea og understreger, at det ikke er for pengenes skyld, at hun sagsøger kommunen, inden hun uddyber:
– Det ødelagde hendes tidlige barndom i den forstand, at hun skulle hele tiden forholde sig til noget nyt. Først på fødegangen, så ved plejefamilie og så tilbage til os. Og så lære det hele forfra. Så den lille pige blev jo meget forvirret, og tilknytningen forringet i en periode. Relationen fra min side af har altid været utrolig stærk til Lia, men hun har jo ikke kendt mig altid så, jeg skulle dengang få min datter til at elske sin mor og være tryg ved mig, og det tog lidt tid, hvor hun ikke udviklede sig fysisk, fordi hun var utryg og forvirret psykisk.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea taler ud: Jeg blev voldtaget
Samarbejdet med Bent kører ikke
Natascha Lineas relation til sønnen Novah er derfor meget stærkere, end den var til Lia i den alder. Men den dag i dag er der dog ikke noget at mærke på datteren, som fyldte tre år i august. Til gengæld har sagen gjort, at det er gået helt i hårdknude mellem Bent og Natascha Linea.
– Jeg har svært ved at samarbejde med Bent, da han bevidst sætter mig i høj gæld ved ikke at indsende sin årsopgørelse, så Lia ville kunne få fri proces (gratis advokat, red.). Bent er som altid på tværs, selvom han ved jeg gør det bedste for Lia, mener Natascha Linea.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Natascha Linea har fået Linse-tatovering
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Bent. Det tidligere par har en 7/7 ordning med Lia, så hun er 7 dage hos Bent og 7 dage hos Natascha Linea, og den er fortsat, selvom Natascha Linea er flyttet til Gedser.
I Gedser har Natascha Linea lejet et hus med stor have, så børnene kan komme ud, og der er plads til, at hendes far kan flytte ned til dem og bo.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen, Bent?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.