Natascha Linea rejser væk med ny fyr

I weekenden skal ‘De unge mødre’-deltageren for første gang møde sin flirt, som hun har skrevet med i ni måneder.

Af Jonas Sand - 19. oktober 2017 kl. 8:55

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaup afslørede i sidste måned på sin blog, at hun siden januar har skrevet og snakket med en fyr, som hun har mødt over Facebook. Samtalerne mellem de to er gået godt – faktisk så godt, at de inden længe skal møde hinanden for første gang.
I weekenden rejser den unge mor, der i øjeblikket holder efterårsferie, nemlig mod København, hvor hun skal videre med minicruise til Oslo. Og her rejser hendes flirt med.
– Det bliver mærkeligt og dejligt. Det var egentlig planen, at jeg skulle have været alene af sted, men så talte vi om, at det kunne være hyggeligt med en weekendtur sammen. Og så må vi jo se, hvordan det kommer til at gå. Men jeg glæder mig meget, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’

Artiklen fortsætter under artiklen, hvor du kan se, hvordan det gik til, da Natascha Linea kom i et forhold med ekskæresten Matias.


LÆS OGSÅ: Natascha Lineas far sendt på sygehuset
Far til fire
Den hemmelige fyr er 32 år gammel og kommer fra Sønderjylland, og Natascha Linea behøver ikke at være bange for, at han ikke er god med børn. Han har nemlig selv fire fra tidligere forhold.
– Vi har bare så god kemi sammen, og når vi taler i telefon, så kan vi nemt tale sammen i flere timer. Så det bliver spændende, hvordan det kommer til at gå, når vi så skal møde hinanden, siger den unge mor, der dog ikke synes, at alt er helt perfekt.
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Sandheden om mig og Peter er…
– Han er virkelig høj – over 1,90 – og jeg er bare en lille dværg, så det kan jo godt give nogle problemer, griner Natascha Linea.
‘De unge mødre’-deltagerens far, Ole, kom i weekenden til skade, da han var ved at male, men den unge mor slår fast, at han stadig synes, hun skal tage af sted. Derudover fortæller hun, at børnene, Lia og Novah, bliver passet af deres bonusbedste, mens hun er væk.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea udgiver selvbiografi