Natascha Linea raser efter fjernet nøgenbillede: Det er latterligt!

‘De unge mødre’-deltageren er langt fra tilfreds med det sociale medie.

Af Jonas Sand - 18. februar 2018 kl. 18:55

Natascha Linea Kaup er rasende. ‘De unge mødre’-deltageren har nemlig fået fjernet et billede på Facebook, fordi det ikke er tilladt ifølge reglerne på det sociale medie. Årsagen til sletningen er beskrevet som nøgenhed i den besked, som den unge mor har fået, men det forstår hun intet af.
– Det er det første billede, jeg har sammen af mine to børn. Det har da intet med nøgenhed at gøre. Min lille datter er vågnet, og jeg sidder og ammer min nyfødte dreng, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.
– Jeg synes, det billede er det smukkeste billede, jeg har af mine børn. Det rummer så meget kærlighed og ømhed, og det er det første øjeblik, hvor to søskende møder hinanden. Hvis man ser noget forkert i det, så er det ens tankegang, der er problemet – ikke personen, som deler det.
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
Natascha Linea om kæresten: Vi skal giftes og have børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se øjeblikket, inden det slettede billede er taget, da Novah kom til verden.

LÆS OGSÅ: Drømmen brast med Amalie: Peter Birch afslører ny flamme
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er skuffet over sin mor: Det er hårdt

Mega latterligt

Hun langt fra er tilfreds med, at det billede nu er væk fra Facebook.
– Jeg tænker, at det er mega latterligt og dybt forkert, at det er blevet fjernet. Jeg er så tosset – både på Facebook, men også på den idiot, der har fået det fjernet, siger Natascha Linea.
‘De unge mødre’-deltageren ved ikke, hvem der har anmeldt billedet, og hun ved heller ikke med sikkerhed, hvorfor det er blevet fjernet. Hun tror dog ikke, at det på grund af hende.
– Jeg ammer, men du kan jo ingenting se. Min datter har bar mave – og hvad så? Jeg tror, det min datters mave, da billeder af min datter i bar mave før er blevet slettet fra Facebook, siger den unge mor, der dog ikke har tænkt sig at ændre tilgang til de sociale medier.
– Hvis jeg kendte Facebooks regler, vidste jeg, hvad jeg gjorde galt. Men helt ærligt kan jeg ikke se, hvad dette billede overtræder. Så jeg fortsætter da med at lægge billeder op af mig og mine børn, som jeg hele tiden har gjort.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-deltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Linse optager nyt program
Herunder kan du se billedet, som Facebook har slettet:

Det er dette billede, som Facebook fjernede fra Natascha Linea. (Foto: Privat)


 
LÆS OGSÅ: Ny ung mor forladt under to graviditeter: Det har været hårdt
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Jeg turde ikke fortælle om graviditeten