Natascha Linea overvejede abort i bowlingcenter - Her & Nu

Natascha Linea overvejede abort i bowlingcenter

‘De unge mødre’-deltageren stod midt i et bowlingcenter, da hun fandt ud af, at hun var gravid.

Af Jonas Sand - 5. september 2017 kl. 18:55

Tilbage i juni afslørede Natascha Linea Kaup over for Realityportalen.dk, at hun to gange tidligere har aborteret i forbindelse med graviditeter. Det har dog ikke været aktive valg fra hendes side, for det valg ville hun aldrig kunne træffe.
– Hvor er det vildt, at man er herre over, om et andet menneske skal dø eller leve. Jeg kunne aldrig nogensinde få mig selv til at få en abort. ALDRIG. Det var stor set aldrig på tale, hverken med Lia eller Novah. Det ligger så langt fra min natur og mine holdninger. Jeg ville aldrig kunne finde på at dræbe mit barn, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: CHOK: Natascha Linea stopper i ‘De unge mødre’ – igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Natascha Linea kaste sig ud i at tilride en hest.


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bents ekskæreste: Jeg mangler en mand
Men selv om ‘De unge mødre’-deltageren er stor modstander af abort, så indrømmer hun, at tanken kort strejfede hende, da hun fandt ud af, at hun ventede sin datter.
– Da jeg blev gravid med Lia, var jeg kun 17 år gammel. Når jeg ser tilbage på det den dag i dag, var jeg meget ung og umoden. Jeg stod med en positiv graviditetstest i hånden, midt i et bowlingcenter, og skulle vælge mellem liv eller død for mit lille barn.
– Ville jeg dræbe mit ufødte barn? Eller ville jeg gennemføre en graviditet på trods af min unge alder? fortsætter hun på bloggen.
Her kan du læse hele indlægget, hvor du blandt andet kan få svaret på, om der er nogle situationer, hvor den unge mor vil acceptere en abort.
SE VIDEOEN: Kom med Nadia Shila og kæresten ud at tigge
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Ødelægger jeg mit barn?
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna siger fra: Så lad mig dog være!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.