Natascha Linea om Bents forlovelse: Det er pisse svært

Det er svært at se Bent og hans nye kæreste sammen, erkender Natascha Linea.

De unge mødre
Af Louise Vilsbøl - 9. februar 2015 kl. 13:29

Natascha Linea Kaup blev kendt i ‘De unge mødre’, da hun for halvandet år siden indtog skærmen sammen med kæresten Bent Flink, mens hun var gravid. Kærligheden mellem de to holdt dog ikke, og det sidste halve år har Bent dannet par med Jennifer, som han i sidste uge friede til.

Bent med kæresten Jennifer (Foto: Privat)

Bent med kæresten Jennifer (Foto: Privat)


Og nyheden om forlovelsen faldt ikke i helt god jord hos Natascha Linea, som efterfølgende udtrykte sin skuffelse på sin facebookside.

– Selvom jeg 100% er kommet over Bent og er glad på hans vegne, er det stadig pisse svært at se ens tidligere bedste veninde, som man virkelig holdte af og virkelig troede var ens rigtige veninde ligge og kysse med ens eks kæreste, som hun udemærket godt vidste, var ens første virkelig store kærlighed, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Forholdet til Bent skal fungere
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Bent og Sidney er samme type
Det er svært at se dem sammen
Den unge mor understreger dog, at hendes skuffelse ikke skyldes, at hun stadig har følelser for Bent eller gerne ville være sammen med ham.
– Nu vil mange sikkers skrive, at hvis jeg er såret over det, så jeg ikke kommet over ham, og jo det er jeg 100%, men stadig meget svært at se dem være sammen, da jeg virkelig ikke troede, hun kunne finde på det, men så kan man jo bare se, hun ikke var en rigtig veninde alligevel, skriver Natascha Linea og slutter med ordene:
– Jamen tillykke med forlovelsen!
Da Realityportalen mødte Natascha Linea til optagelserne på ‘De unge mødre talkshow’ i januar, havde hun ellers taget Bents kæreste Jennifer med, og de to fortalte, at de prøvede at stoppe bitcheriet og være venner. Men noget tyder altså på, at venskabet er sat lidt på standby for en stund. Natascha Linea har ikke ønsket at kommentere forlovelsen yderligere.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.