Natascha Linea ønsker Bent tillykke med graviditeten - Her & Nu

Natascha Linea ønsker Bent tillykke med graviditeten

Natascha Linea måtte læse på Facebook, at hendes datter skal være storesøster igen.

Af Louise Vilsbøl - 1. april 2016 kl. 17:50

Kun seks dage efter, at Natascha Linea Kaup er blevet mor til en lille dreng, annoncerede ekskæresten Bent Flink og hans forlovede Jennifer Vengaard Guldbæk på facebook, at Lia kan se frem til at skulle være storesøster igen. Og det var en nyhed, der kom bag på Bents ekskæreste, for hun måtte nemlig læse det på facebook.
– Jeg læste det på snik snak (en gruppe om ‘De unge mødre’ på facebook, red.). Jeg synes det er lidt øv ikke at få noget af vide af dem, fortæller Natascha Linea.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?
LÆS OGSÅ: Eftersøgte anholdt hos ‘De unge mødre’-Bent
Natascha Linea: Er glad på deres vegne
Selvom hun synes, at det er en underlig måde at finde ud af det på, så eønsker hun kun ekskæresten og hans forlovede det bedste.
– Jeg ønsker dem tillykke og er meget glad på deres vegne. Synes dog, det er meget hurtigt efter Novah, men de skal jo ikke planlægge deres liv efter, hvornår jeg får barn, fastslår Natascha Linea.
Lia har endnu ikke fået at vide, at hun skal være storesøster igen. Hun kom forleden hjem fra påskeferie hos sin far, og den lille familie er nu ved at lære hinanden at kende, og det går super godt, fastslår Natascha Linea.
Bent fortalte da også, at han lige vil lade Lia falde ind i sin rolle som storesøster og vænne sig til det, før hun får noget at vide.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Så meget er kommunen inde over nu
LÆS OGSÅ: Natascha Linea fik sin drømmefødsel der hjemme
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.