Natascha Linea: Lille Lia er blevet tvangsfjernet

Natascha Linea og Bent fra ‘De unge mødre’ fik kun få dage med deres nyfødte datter Lia, inden hun tidligere i dag blev tvangsfjernet.

Af Maiken Støvring - 20. august 2013 kl. 21:53

Drømmen er for alvor knust for unge Natascha Linea og kæresten Bent, som tidligere i dag fik tvangsfjernet deres kun fem dage gamle datter.
– Ja, de tog hende. Lidt over klokken 17.00 her tirsdag kom afgørelsen, at vi tabte sagen, og at de fulgte indstillingen fra børne- og ungeudvalget. Alt, hvad vi havde af argumentationer og positive udtalelser fra hospitalet, blev fejet væk, lyder det fra Natascha Lineas oprørte far, Ole Kaup, i dag til BT.dk.
Odense Kommune mener ikke, at parret har de forældrevener, der skal til, for at tage sig af deres lille datter.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Datteren skal tvangsfjernes
Knuste forældre
Lille Lia kom til verden i fredags. Men selvom parret har fået masser af ros af personalet på Odense Universitetshospital, var det altså ikke nok, og den tunge beslutning har knust de unge forældre.
– Natascha Lineas og Bent er kørt sammen med plejefamilien ud til deres hjem for at sige farvel til Lia. De var fuldstændig knuste, selvfølgelig var de det, og jeg selv er så harm, siger Ole Kaup, der beskylder Odense kommune for at bryde serviceloven og ikke yde hjælp til den unge mor.
Til slut tilføjer Natascha Lineas far, at familien ikke er færdige med at kæmpe for den lille pige, og at  dommen øjeblikket vil blive anket.
Følg med de næste dage, hvor vi vil følge sagen tæt.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ser mine tænder ud, som de gør
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.