Natascha Linea klar til 'Paradise Hotel' - Her & Nu

Natascha Linea klar til 'Paradise Hotel'

Selv om hun er færdig med ‘De unge mødre’, er Natascha Linea ikke helt færdig med tv.

Af Jonas Sand - 30. september 2017 kl. 18:55

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaup slog i slutningen af august fast, at hun trak sig fra reportageserien i protest over, at man havde inviteret Nadia Shila Petersen tilbage i serien.
Det er langt fra første gang, at hun har truffet den beslutning, men denne gang er den endelig, slår hun fast over for Realityportalen.dk.
– Jeg har ikke ombestemt mig, og jeg kommer heller ikke til det. De (Kanal 4, red.) havde muligheden for at vælge mellem mig og hende, og hun er jo med, så det er klart, hvad de har valgt, siger Natascha Linea.
– Det kan godt være, at jeg igen filmer et gensynsprogram om nogle år eller noget, men jeg kommer ikke til at filme mere lige nu. Jeg er færdig, og jeg synes jo også, at det er et kedeligt program, som jeg tidligere har sagt, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea fyret som reklamebud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se den unge mor blive smidt af sin hest.


LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
Klar på mere tv
Det betyder dog ikke, at tv-seerne nødvendigvis har set det sidste til den unge mor. Lige nu er der dog ikke mange andre programmer, der tiltaler hende.
– Jeg vil gerne være med i ‘Mig og min mor’, hvis jeg kunne deltage med min far, eller sådan noget som ‘4-stjerners middag’ eller ‘4-stjerners rejse’. Det kunne være fedt, men det laver de jo ikke mere, så der er ikke rigtig noget lige nu. Men jeg vil gerne lave mere tv i fremtiden, siger hun.
LÆS OGSÅ: Ærlig ung mor åbner op efter indlæggelse: De tror, jeg lider af skizofreni
Der er dog ét nuværende tv-program, hun gerne vil medvirke i, hvis omstændighederne er rigtige.
– Tidligere tænkte jeg altid, at jeg gerne ville medvirke i ‘Paradise Hotel’. Det kunne jeg godt tænke mig. Det har dog ændret sig, efter jeg har fået børn, for nu kunne jeg ikke forestille mig at være væk fra dem så længe.
– Men hvis de vil have mig med i et par uger som en gæstestjerne eller sådan noget, så siger jeg da nok ikke nej. Jeg vil gerne lige slå fast, at det ikke er noget, jeg tror, men det kunne da være meget fedt, griner hun.
LÆS OGSÅ: Ung far vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: Ung mor laver porno igen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.