Natascha Linea jubler: Færdig med folkeskolen med topkarakterer

Den lykkelige unge mor er endelig færdig med folkeskolen, men hun er slet ikke klar til at slappe af endnu.

Af Jonas Sand - 17. december 2015 kl. 14:46

Anden gang var lykkens gang for Natascha Linea. Hun har netop færdiggjort sin sidste eksamen i 9. klasse – og det gjorde hun endda med en flot karakter.
– Jeg har lige været oppe i naturfag, og jeg fik 10. Det føles så fantastisk at være færdig med folkeskolen – især med så gode karakterer, fortæller Natascha Linea, der slet ikke havde turdet håbe på det inden eksamen, til Realityportalen.dk.
SE BILLEDERNE: Natascha Linea folder sig ud i ny billedserie
Naturfag er nemlig ikke den eneste eksamen, som den gravide unge mor har scoret en flot karakter i. Mandag fik hun nemlig 12 i matematik – til stor overraskelse og glæde for hende selv.
– Jeg forventede at få 02 – måske 4. Jeg hoppede ud af lokalet og var fuldstændig rundt på gulvet. Mit første 12-tal nogensinde! Jeg var stadig helt rundt på gulvet tre-fire timer efter, siger hun stolt og fortæller, at det også er blevet til 7 i engelsk og 4 i dansk.
LÆS OGSÅ: Fotograf: Derfor blev Natascha Linea-billederne fjernet
Hviler ikke på laurbærene
Natascha Linea går nu på juleferie indtil 18. januar, hvor hun starter op på et hold, der kan give hende adgang til drømmeuddannelsen. Hun vil nemlig gerne være social- og sundhedsassistent.
– Jeg holder så en månedes pause nu her, inden jeg starter op igen. Men jeg ville allerhelst bare starte med det samme. Jeg vil gerne blive bedre fagligt, siger ‘De unge mødre’-deltageren, der heller ikke har planer om at gå på barsel, når hun kan til marts.
– Hvorfor skal jeg gå hjemme og dovne den, hvis min krop godt kan klare noget mere? Så jeg forsætter gerne til dagen inden min fødsel, hvis min krop kan klare det, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Sasja drømmer om barn med pige-kæresten
“Jeg kan fandeme godt”
Den unge mor gennemførte ikke folkeskolen første gang, men netop derfor har hun været mere målrettet denne gang.
– Jeg tror, det gik så meget bedre nu, fordi jeg bare vil det her. Jeg vil have mig en uddannelse. Jeg vil gerne vise mine venner, familie og mig selv, at selv om jeg er blevet stemplet som “hende den dumme, der var for dum til at være mor” så kan jeg fandeme godt få mig en uddannelse, lyder det bestemt fra Natascha Linea, der nu skal fejre det.
– Det skal fejres med en kold cola, når jeg kommer hjem. Og så kommer min klassekammerat med en kage i morgen, griner den unge mor.
Natascha Linea venter stadig på at få karakterer for et par skriftlige eksamener, men hendes gennemsnit i de mundtlige ligger på 8,25, fortæller hun. Derfor må det siges at være en fortjent juleferie, som hun nu kan holde.
Natascha Linea har fået meget kritik og mange hårde ord efter sin deltagelse i ‘De unge mødre’. Men hvordan tackler hun den hårde kritik? Hør hende fortælle om det her:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea må undvære datteren til jul
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.