Natascha Linea indrømmer: Her er mine største fejl som mor

Den unge mor indrømmer sine fejl og fremhæver nogle af de største, som hun har lært af.

Af Louise Vilsbøl - 14. januar 2022 kl. 18:55

Selvom man gerne vil gøre det bedste for sine børn, så er det ikke altid nemt, og nogle gange kommer man til at begå fejl. I et blogindlæg afslører Natascha Linea fra ‘De unge mødre’, hvilke fejl, hun har begået omkring sine børn, der er de største.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Natascha Linea var kun 17, da hun blev gravid og 18, da hun for første gang blev mor i august 2013. Lia endte med fejlagtigt at blive tvangsfjernet, og der skulle gå tre måneder, før den unge mor kunne få sin datter hjem. Det satte spor i Natascha Linea, og nogle af hendes største fejl i begyndelsen var ifølge blogindlægget, at hun lod kommunen diktere sit liv.

Hun var skræmt fra vid og sans og frygtede at træde ved siden af, så datteren igen skulle blive fjernet, og det gjorde, at hun kæmpede for at se perfekt ud udadtil og til tider glemte at fokusere på Lia.

LÆS OGSÅ: Kessler starter ny uddannelse

– Jeg husker tydeligt en dag, hun snublede, da hun stod op af vores sofabord, hun fik et blåt mærke i panden, da hun faldt. Jeg blev så angst for, hvad kommunen dog ville sige. Ville de tro, jeg slog hende, at jeg ikke passede godt nok på hende, ville de tro, at jeg var en uansvarlig mor? Så inden næste besøg af kommunen valgte jeg at putte en lille smule foundation i hovedet på min datter så det blå mærke var væk, afslører Natascha Linea på bloggen og fortsætter:

– I dag ryster jeg virkelig på hovedet over, at jeg puttede makeup i hovedet på min knap 1 år gamle datter, og jeg ryster på hovedet over den angst, jeg havde for kommunen. For i dag ville jeg have reageret helt anderledes. Jeg kunne i dag ALDRIG finde på at dække et blåt mærke på den måde, for i dag ved jeg godt, at en kommune ikke synes, man er en dårlig mor, bare fordi ens lille barn får et blåt mærke i panden.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Talte grimt om Novahs far

Med sønnen Novah var det Natascha Lineas turbulente forhold til Mathias, som hun i dag er gift med, der var udslagsgivende for hendes største fejl. Det skete, da sønnen var omkring to år gammel.

– Jeg var blevet uvenner med Novahs far, og jeg får i et øjebliks frustration, afmagt, vrede og ulykkelighed slynget ud til Novah ”Ja, din far han skrider bare igen, fordi han ikke elsker os”. Nærmest mens ordene flyver ud af min mund, fortryder jeg sætningen, skriver Natascha Linea og fortsætter:

– Jeg vælger at bilde mig selv ind, at han i dag ikke husker det, og det ikke har påvirket ham overhovedet. Det bliver jeg måske nødt til at tro på for ikke konstant at skulle dunke mig selv oven i hovedet. Han er i dag er 100 procent fars dreng, og han forguder sin far overalt på jorden. Så jeg kan se, det ikke har påvirket hans forhold til sin far.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Jeg svigtede Miso

Da Miso var blevet født, var det meningen, at Natascha Lineas daværende kæreste skulle tage fire ugers barsel, så hun kunne gennemføre sit grundforløb på social- og sundhedsassistent uddannelsen, men de to gik fra hinanden kort forinden. I stedet hyrede Natascha Linea en barnepige til at passe sin nyfødte søn på skolen, mens hun havde undervisning. Men selvom hun er stolt af at have gennemført grundforløbet, så fortryder hun sit valg.

– Jeg ved i dag, at Miso ikke havde godt af det, jeg ved i dag, at det var MIT behov at gå i skole, og jeg derfor tilsidesatte hans behov. Jeg ville aldrig gøre det i dag, jeg fortryder det så meget, skriver Natascha Linea på bloggen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tina Lunds frygt for datteren blev til virkelighed 

– Miso er i dag totalt meget ”morfars” dreng og elsker sin morfar himmelhøjt, det kan jo selvfølgelig være på grund af, at vi altid har haft enormt meget kontakt med min far, og at vi har boet ved ham de meste af Misos liv, men jeg kan ikke lade være med at tænke over, om det er fordi, jeg svigtede ham de første fire uger af hans liv?

Alt i alt mener Natascha Linea, at hun er kommet langt som mor, og hun har lært af sine fejl, selvom der er nogle, hun stadig fortryder.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører utroskab og familieforøgelse