Natascha Linea har kastet sig ud i vild udfordring

Natascha Linea er hoppet med på gå-bølgen, men det er ikke kun små ture

Af Louise Vilsbøl - 21. august 2021 kl. 18:55

Natascha Linea har aldrig været typen, der sagde nej til en udfordring og en god idé, så derfor fik hun blod på tanden, da hun hørte om ’De unge mødre’-veninden Lunas vilde mål om at gå en million skridt i august måned. Hun vidste dog, at hun ikke kunne nå at gå helt så meget, men hun ville gerne udfordre sig selv.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes nyfødte datter ramt af corona

– Jeg tænkte, at det kunne være meget sjovt at prøve bare et mindre mål, så nu prøver jeg at gå 600.000 skridt, som svarer til næsten 400 kilometer på 31 dage, fortæller Natascha Linea, som allerede er godt på vej. Hun har også haft held med at lokke børnene lidt med på sin udfordring.

–  Ungerne synes, det er meget sjovt, de er også med ude og gå – ikke langt vel, men de har gået sådan 2 kilometer, det er meget hyggeligt.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea gift med sit barns far

Som en del af udfordringen har Natascha Linea blandt andet meldt sig til march for ensomheden og junglerun i Knuthenborg Safaripark, hvor hun vil tage sønnen Novah med. Lia har tidligere været med til junglerun, men i år er hun hos sin far i den weekend, så den unge mor ser det som en oplagt mulighed for lidt kvalitetstid med sønnen.

Selvom hun ikke tidligere har været vant til at motionere så meget, som hun gør nu, så går det overraskende godt.

LÆS OGSÅ: Kjeldbjerg om ‘Robinson’: Jeg skammer mig

– Jeg kan godt mærke, at jeg er i live, men jeg har utrolig nok ikke helt smadret.

Forleden gennemførte Natascha Linea et af sine delmål, som var at gå fra hjembyen Gedser til Nykøbing Falster. Turen på de 25 kilometer klarede den unge mor med bravur og i et hurtigere tempå, end hun havde regnet med, for hun nåede en bus hjem en hel time inden, hun havde planlagt.

Man kan følge Natascha Lineas vilde udfordring på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kendispar skal skilles