Natascha Linea: Dem har jeg været sammen med fra 'De unge mødre'

‘De unge mødre’-deltageren løfter sløret for de to deltagere, som hun tidligere har været sammen med.

Af Jonas Sand - 3. marts 2017 kl. 20:10

Natascha Linea skabte drama og rygter i ‘De unge mødre’-land, da hun tidligere på ugen skrev på sin blog, at hun har haft sex med to andre deltagere fra reportageserien. Straks gik seriens fans i gang med at diskutere, hvem det kunne være – og om hun overhovedet talte sandt. Og nu løfter hun mere af sløret.
– Den første, jeg var sammen med, var David (David, der gerne ville i militæret). Vi datede lidt i en periode, men dengang kunne jeg ikke gøre mere alvor ud af det, for jeg kunne simpelthen ikke finde mig tilpas med, at jeg en dag skulle være papmor/bonusmor for et barn, som var så gammel i forhold til mig og min egen datter (havde ikke Novah på dette tidspunkt), skriver hun i et nyt indlæg på sin blog.
Realityportalen.dk har været i kontakt med David, som ikke ønsker at kommentere på det påståede forhold til Natascha Linea. Realityportalen.dk er dog i besiddelse af beskeder fra David, hvori han bekræfter, at han har haft sex med ‘De unge mødre’-deltageren. Vi har forholdt David til disse informationer, men han er ikke interesseret i at have sit privatliv offentligt længere.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn indlagt
Drama med Hannah Melissa
sin blog fortæller Natascha Linea desuden, at den anden fra ‘De unge mødre’, som hun har været sammen med, er Hannah Melissas ven Nicki, der var med i programmet, da hun fødte datteren Cecilya.
Realityportalen.dk kan ikke bekræfte det forhold, men umiddelbart efter gik Hannah Melissa ud på Facebook med stor kritik af meddeltageren. I et nu slettet opslag skrev den unge mor i går aftes blandt andet, at Natascha Linea tager stoffer, og hun supplerer opslaget med tidligere beskeder mellem de to deltagere.

David medvirkede i ‘De unge mødre’ med kæresten Bente. (Foto: Kanal 4)


Her virker det til, at Natascha Linea bekræfter over for Hannah Melissa, at hun tidligere har taget stoffer. Det passer dog ikke, fastholder Natascha Linea.
– Dette ønsker jeg ikke at kommentere på – andet end, at det er et meget gammelt billede og en gammel profil, så det mange år siden, siger hun, der også afviser, at hun har taget stoffer.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Hannah Melissa. Det har dog ikke været muligt.
I videoen herunder kan du få et gensyn med David fra ‘De unge mødre’, hvor han medvirkede med ekskæresten Bente:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor vil jeg ikke vaccinere Novah
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.