Natascha Linea har født - Her & Nu

Natascha Linea har født

Natascha Linea fik ønsket om at føde hjemme opfyldt, men hun endte alligevel på sygehuset.

Af Louise Vilsbøl - 21. marts 2016 kl. 14:56

Klokken 05.45 i morges kunne Natascha Linea Kaup kalde sig mor til to. Her kom sønnen Novah nemlig til verden, og Natascha Linea fik sit ønske om en hjemmefødsel opfyldt.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?
– Den skønneste lille dreng i verden kom til verden i morges efter en rimelig hurtig fødsel kl 05.45 hjemme i lejligheden som ønsket. Lia var hjemme under hele fødslen, men sov dog igennem det hele og vågnede 20 minutter efter hans ankomst og var meget stolt kunne man se, skriver Natascha Linea på Facebook.
Selvom hun fik lov til at føde hjemme, måtte hun dog stadig en tur på hospitalet og operationsbordet, da hun mistede en del blod, og moderkagen ikke ville løsne sig. Hun har det dog godt under omstændighederne. Stort tillykke til både Natascha Linea og Lia, som nu er storesøster.
LÆS OGSÅ: Gravide Natascha Linea: Må jeg beholde mit barn?
 

Så blev det endelig min tur ?Den skønneste lille dreng i verden kom til verden i morges efter en rimelig hurtig fødsel…
Opslået af Natascha Linea Kaup på 21. marts 2016

 
Hvor stor er forskellen egentligt på en almindelig ble og stofble? Det har Natascha Linea besluttet sig for at teste derhjemme. Resultatet kan du se i videoen herunder:

LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René nægter sig skyldige
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser