Natascha Linea har fået svar på ADHD-test

‘De unge mødre’-deltagerens læge sendte hende videre til yderligere ADHD-undersøgelser, og nu har den unge mor fået svar på dem.

Af Jonas Sand - 1. februar 2018 kl. 19:25

Natascha Linea Kaup fortalte i sommer til Realityportalen.dk, at hendes læge havde en mistanke om, at hun har ADHD, og derfor har hun siden oktober gået til undersøgelser hos en psykiater. Og han var ikke i tvivl: ‘De unge mødre’-deltageren har ADHD. Det fortæller hun på sin blog, og over for Realityportalen.dk uddyber hun.
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz bekræfter: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
– Det er virkelig rart, at der nu er kommet svar på det. Det giver mig en bedre forståelse for min baggrund, og det giver mig en ro, at jeg nu ved, hvorfor jeg tidligere har gjort, som jeg har gjort. At jeg ikke bare har været klassens klovn eller en møgunge, men at der faktisk har været en årsag til, at jeg haft svært ved at sidde stille i skolen, siger hun.
Psykiaterens vurdering er sket på baggrund af samtaler med Natascha Linea samt tre store spørgeskemaer, som den unge mor har besvaret.
– Han var slet ikke i tvivl, selv om der er nogle områder, hvor jeg ikke viser tegn på ADHD. Socialt er jeg for eksempel godt med og viste ingen tegn, men det var tydeligt, at jeg har svært ved at koncentrere mig og sidde stille. Så han var sikker.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea sygemeldt: Jeg sover vildt meget
LÆS OGSÅ: Reality-hunk i voldsomt trafikuheld

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Natascha Linea kaste sig ud i at lave en vegetarisk menu.


LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Seks nye deltagere i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Nadia Shila sviner Geggo: Det er kvalmende!
Slipper for medicin
I første omgang slipper ‘De unge mødre’-deltageren dog for medicin. I stedet skal hun have en sundere livsstil, der blandt andet betyder, at hun skal droppe cola og skære ned på hvidt brød, pasta og ris og i stedet erstatte det med fisk, grøntsager og masser af motion.
– Det er ikke så sjovt, for jeg hader fisk. Jeg tror, jeg har et traume fra min barndom, for min far elskede at tage på fisketur, og så skulle vi selvfølgelig spise det, som han fangede, siger Natascha Linea og slår fast, at det trods alt ikke er alt fisk, hun hader.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Fortsætter Nadia Shila i ‘De unge mødre’?
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Forsidefruer’-stjerne er blevet skilt
– Der er fire slags fisk, jeg godt kan lide: fiskepinde, torskerogn, makrel og fiskefilletter. Det havde da været rart med ti forskellige slags fisk, så jeg kunne variere lidt, men vi må se, hvordan det kommer til at gå, der til at starte med skal leve efter den nye livsstil i to måneder og derefter vurdere, om det har hjulpet hende.
Siden den 15. januar har Natascha Linea været sygemeldt fra sin HF-uddannelse, men på mandag genoptager hun igen studierne, og hun håber, at der kan komme mere ro på det hele, efter hun nu har fået sin diagnose.
Her kan du læse hele Natascha Lineas blogindlæg om ADHD-diagnosen.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor stopper Julie og Sonny i ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om familiedrama: Jeg fortryder intet, men …