Natascha Linea er gået ned med stress - Her & Nu

Natascha Linea er gået ned med stress

Sønnens sygdomsforløb har taget hårdt på ‘De unge mødre’-deltageren, der har været tvunget til at sætte sin uddannelse på pause.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 10. marts 2017 kl. 13:39

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaups søn, Novah, har ikke haft den nemmeste start på livet, siden han kom til verden for et år siden. Den lille dreng har været meget syg i den seneste tid, og det har nu fået konsekvenser for den unge mor.
sin blog fortæller Natascha Linea, at hun har været tvunget til at sygemelde sig fra sin uddannelse, fordi hun er gået ned med stress – blandt andet på grund af sygdomsforløbet. Natascha Linea fik ellers skåret ned i sine timer på grund af stress, men Novah blev ved med at være syg, og hun måtte derfor sygemelde sig helt.
– Jeg må ærligt indrømme, at jeg tog munden for fuld, da jeg startede i 10. klasse – ikke at jeg syntes, det var hårdt bogligt, men det var hårdt på den måde, at jeg havde to små børn, 31 lektioner skolegang og 1-3 timers lektielæsning dagligt derhjemme, skriver den unge mor.
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas søn indlagt
Astma og lungebetændelse
Novah er stadig hårdt ramt af sygdom og er på nuværende tidspunkt igen indlagt. Det fortæller ‘De unge mødre’-deltageren til Realityportalen.dk.
– Han har det egentligt okay lige nu. Men han drikker ikke ret meget, og han spiser ikke ret meget. Han er også meget træt, og så får han vildt meget astmamedicin. Han har noget lungebetændelse og slem astma, siger Natascha Linea
– Det gør, at han får astmaspray hver tredje time på sådan en elektrisk maskine, som de har herude. Derudover får han den blå astmaspray fire gange om dagen og dobbelt dosis af den orange astmaspray hver morgen og aften samt PEP-maske hver time.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor vil jeg ikke vaccinere Novah
“Jeg skal nok få en uddannelse”
Natascha Linea ved endnu ikke, hvornår hun igen skal tilbage på skolebænken. I første omgang er Novah hendes førsteprioritet, men hun er ikke i tvivl om, at hun nok skal få færdiggjort uddannelsen.
– Jeg ved det ikke endnu. Det kommer meget an på, hvornår Novah bliver rask. Men jeg vil have en uddannelse, og jeg skal nok få den før eller siden. Men lige nu kommer Novah i første række. Han har brug for tryghed hos sin mor, når han er syg, siger Natascha Linea, der regner med at skulle tage 10. klasse om igen, siger hun til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ønskede jeg baby død
LÆS OGSÅ: Ung mor tager stor beslutning: Mine børn skal ikke gå i skole
Natascha Linea har i ‘De unge mødre’ fortalt, at hun ikke vil vaccinere sønnen. I klippet herunder kan du høre årsagen til beslutningen:


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.