Natascha Linea er færdig med Sidney Lee

Flirten mellem Natascha Linea og Sidney Lee er slut.

De unge mødre, Singleliv
Af Louise Vilsbøl - 10. februar 2015 kl. 10:22

Efter et par ugers flirt og sjov i sengen er det slut mellem Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ og reality-ikonet Sidney Lee.
– Vi ses slet ikke mere. Jeg gider ikke det mere, jeg har brug for en ordenlig mand ikke en som er over det hele hver evig eneste weekend, fastslår Natascha Linea og fortsætter:

– Jeg vidste jo godt, at han så andre piger, og det var jeg ligeglad med. Men det der gjorde, at jeg ikke ville mere var, at han sendte billeder af dem i undertøj til mig, og selvom jeg ikke havde følelser for ham, gad jeg da ikke at have det. Men det kunne han ikke forstå.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Bents forlovelse: Det er pisse svært
Jeg holder mig LANGT væk fra fyre
Den unge mor er dog ikke ked af, at det ikke blev til mere mellem hende og Sidney. Det var nemlig aldrig hendes plan, at det skulle være mere end sjov og ballade, og selvom hun stadig synes, at han er sød og sjov at være sammen med, så er det altså et overstået kapitel. Og jagten er ikke sat ind på en ny fyr.
– Jeg holder mig LANGT væk fra fyre i øjeblikket. Nu vil jeg bare bruge hundrede procent af min tid på skolen og min datter, lyder det fra Natascha Linea.
Man kan følge Natascha Linea og datteren Lia i 20. sæson af ‘De unge mødre’, som har premiere i aften kl. 20.00 på Kanal4.
LÆS OGSÅ: Er Natascha Linea gravid?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea Bent og Sidney er samme type
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.