Natascha Linea dropper planlagt uddannelse - Her & Nu

Natascha Linea dropper planlagt uddannelse

Natascha Linea har lagt nye uddannelsesplaner efter sommerferien.

Af Jonas Sand - 26. juni 2017 kl. 19:25

Natascha Linea Kaup kunne i sidste uge prale af at være færdig med 10. klasse med et fint snit på 5,2. Dermed kunne hun holde en velfortjent sommerferie, inden hun efter planen ville starte på grundforløbet til dyrepasseruddannelsen efter sommerferien.
Men nu er de planer droppet, inden de overhovedet kom i gang. Det fortalte Natascha Linea på sin blog i weekenden, hvor hun også løftede sløret for, at hun i stedet vil tage en treårige HF-uddannelse, som hun skulle tilmelde sig i dag. Over for Realityportalen.dk bekræfter hun, at det er sket.
– Jeg har talt med min skole i dag, og jeg er tilmeldt uddannelsen nu. Jeg starter den 14. august, siger den glade unge mor og fortæller, hvorfor uddannelsen tager tre år i stedet for de normale to.
– Det er, fordi jeg ikke færdiggjorde matematik i 10. klasse (hun frameldte sig eksamen på grund af stress, red.). Derfor skal jeg det første år have faget på det niveau, mens jeg de sidste to år så skal have det på det normale B-niveau.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Jeg har fået to aborter
“Jeg glæder mig til at få huen på”
I disse dage er det noget nær umuligt at gå udenfor en dør uden at rende ind i folk med huer på eller dyttende vogne med høj musik og fulde folk bagpå. Og Natascha Linea drømmer om, at det engang bliver hende.
– Jeg har set alle dem, der bliver student nu, og jeg er bare kommet frem til, at det vil jeg også være. Jeg vil også have hue på og køre rundt og råbe og skrige i en vogn, når jeg er færdig, griner den unge mor og fortæller, at det ikke er en helt ny tanke for hende.
– Det har altid været min drøm, men jeg har aldrig troet på, at jeg kunne klare det. Jeg har altid fået at vide, at jeg var dum som en dør, men efter jeg har gennemført 9. og 10. klasse med pæne gennemsnit, har jeg fået en tro på, at jeg sagtens kan klare det. Og det ved jeg, at jeg kan, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea og Bent kæmpede om datteren: Her er udfaldet
Men selv om der altså kommer til at gå tre år, før Natascha Linea får huen på hovedet, så skal hun nok ikke vente længe, før hun står med den i hånden.
– Jeg regner med, at jeg allerede vil købe min hue inden længe, fordi jeg virkelig gerne vil have den og slet ikke kan vente. Og hvis jeg køber den og har den stående, så kan jeg altid kigge på den, når det hele bliver lidt for meget, og jeg ikke rigtig gider. Så bliver den en god motivation for mig.
GALLERI: Dét betyder Natascha Lineas mange tatoveringer
“En urealistisk drøm”
I første omgang handler det for Natascha Linea blot om at få huen på. Og hvis det lykkes, så ved hun endnu ikke helt, hvad fremtiden byder på. Men hun ved godt, hvad hun drømmer om.
– Jeg elsker dyr, så jeg tror, at det skal være noget med det. Jeg drømmer lidt om at læse til dyrlæge, men jeg ved nok godt, at det er en urealistisk drøm, så det er ikke mit mål eller noget. Men det kunne være fedt, siger Natascha Linea, der skal have et gennemsnit på mindst 6,0 og efterfølgende læse nogle fag op, hvis hun skal i betragtning til den uddannelse.
– Men i første omgang skal jeg bare lige klare det her, og det ved jeg også godt, at jeg kan. Min lærer har sagt til mig: “Natascha, du er jo ikke dum. Du har bare ikke lært tingene endnu”. Det er jo rigtigt, og nu er jeg så ved at lære tingene, slår hun fast.
LÆS OGSÅ: Klar til rejse: Natascha Linea skal besøge sit planbarn
Natascha Linea har flere gange talt om, hvor vigtigt det er for hende at få en uddannelse. Det kan du høre mere om herunder:

LÆS OGSÅ: Natascha Lineas retssag afgjort: Det var 100 procent, som jeg regnede med
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.