Natascha Linea drømmer om mand og flere børn

Den unge mor har ikke mistet troen på kærlighed, og hun drømmer stadig om familieliv.

Af Jonas Sand - 18. november 2015 kl. 12:01

‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea er i øjeblikket gravid med sit andet barn, og når hun til næste år føder, vil hun stå alene med begge børn. Men sådan håber hun ikke, at det forbliver resten af livet.
HOT NEWS: Ny vært på ‘Paradise Hotel’
– Jeg drømmer om at finde prinsen på den hvide hest, drømmemanden, og blive gift og få nogle flere børn, fortæller Natascha Linea, der tidligere havde planer om at få mange flere børn, til Kanal 4.
– Før jeg fik min datter (Lia, red), sagde jeg, at jeg ville have fem børn lige som min mor. Men det får jeg nok ikke, siger den realistiske unge mor.
Natascha Linea fik sin første datter med eks-kæresten Bent, mens hun i øjeblikket er gravid med en fyr, som hun var on/off-kærester med i ti måneder. De to er helt færdige med hinanden nu, men den unge mor har altså ikke mistet troen på kærlighed.
Se flere billeder af Natascha Linea i galleriet over artiklen.
‘Paradise Hotel’- vindere: Hvad laver de i dag?
EKSKLUSIVT INTERVIEW: Jeg er far til Natascha Lineas barn
Natascha Linea: Faren dropper ulækker fødsel
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.