Natascha Linea: Derfor ser mine tænder ud, som de gør

Natascha Linea er ny i ‘De unge mødre’, men allerede inden programmet er blevet vist, har den unge mor måtte høre meget for sine tænder.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 7. august 2013 kl. 17:21

17-årige Natascha Linea fra Vollsmose er nyt ansigt i ‘De unge mødre’, som får premiere tirsdag den 13. august. Men allerede inden programmet er blevet vist, har flere kommenteret den unge mors tænder.
Da Realityportalen i sidste uge postede et billede af den unge mor på Facebook, lød kommentarerne således:

Natascha Linea skal have sat en ny fortand ind, men det kan først blive efter, hun har født, da hun skal i fuld narkose. (Foto: Kanal 4)

Natascha Linea skal have sat en ny fortand ind, men det kan først blive efter, hun har født, da hun skal i fuld narkose. (Foto: Kanal 4)


-Gad vide om hun ejer en tandbørste?, spørger en.
-Ej, ad til de tænder, skriver en anden.
Da Realityportalen kontakter den unge mor, for at spørge ind til den manglende tand, lyder forklaringen:
-Jeg kørte galt, da jeg ikke var ret gammel, og dunkede efterfølgende hovedet ned i instrumentbrættet. Det resultede i, at jeg tabte min ene fortand. De valgte dog at sætte den fast igen, men da jeg så var 12 år gammel, fandt de ud af, at den var død og ville så gerne have den ud. Det er derfor, jeg ikke har en fortand, fortæller Natascha Linea til Realityportalen.dk og forklarer, at hun skal have sat en ny tand ind, når hun har født.
Følg Natascha Linea  og de andre unge mødre fra tirsdag den 13. august klokken 21.00 på Kanal 4.
LÆS OGSÅ: Natasha Nikita: Jeg har givet slip i mit had
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.