Natascha Linea: Derfor ønskede jeg baby død - Her & Nu

Natascha Linea: Derfor ønskede jeg baby død

Store følelsesmæssige kvaler fik den unge mor til at blive aggressiv på tasterne.

Af Pernille Hahn Hauberg - 4. marts 2017 kl. 18:55

Den unge mors tidligere kæreste Bent Flink blev i november far til datteren Xenia. I januar kunne Realityportalen.dk afsløre, at han og Jennifer, der er mor til Xenia, var gået hver til sit kort efter fødslen.
Før Jennifer og Bent i sin tid fandt sammen, var Jennifer og Natascha Linea Kaup veninder, og den lidt indviklede relation har skabt stor splid mellem de to mødre. Senest har Natascha Linea ønsket sin venindes datter død.
– Ja, det gjorde jeg, og ja, jeg ved godt, jeg gik langt over stregen, men hele situationen bag og tiden op til gjorde bare, at jeg blev så ked af det og simepelthen fik nok, bekræfter Natascha Linea i et blogindlæg.

Artiklen fortsætter under videoen.

Herunder kan I se den unge mor trylle i køkkenet, for hun er nemlig blevet vegetar:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Dem har jeg været sammen med fra ‘De unge mødre’
Jeg var så såret 
Som følgere af den unge mor ved, har Bent og Natascha Linea været til og fra hinanden af nogle omgange. Da de brød forbindelsen første gang, forsøgte de, i følge Natascha Linea, at få det til at fungere igen for datteren Lias skyld. Forholdet endte brat, da Natascha Linea opdagede, at Bent så hendes veninde Jennifer ved siden af.
– Jeg havde virkelig svært ved at snakke med Bent længe efter, fordi jeg var virkelig blevet såret af dem begge to. En måned efter læser jeg på Facebook, at de nu er i et forhold. Jeg blev igen super såret og havde virkelig håbet og forventet, at de ville fortælle mig det selv, skriver Natascha Linea på sin blog.
Efterhånden begyndte parret at enes og kunne efter Natascha Lineas udsagn hygge sig sammen ved arrangementer i børnenens børnehave. Da hun blev gravid med Novah, fortalte hun Bent det som den første, og hun blev derfor rigtig skuffet, da han ikke gjorde det samme, da Jennifer blev gravid med Xenia, lyder det på bloggen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor vil jeg ikke vaccinere Novah
I løbet af Jennifers graviditet skulle hende og Bent, ifølge Natascha Linea, være gået fra hinanden, hvorefter Bent angiveligt skulle have genoptaget forholdet til Natascha Linea.
– Vores samarbejde og venskab blev rigtig godt. Lige indtil vi var sammen seksuelt, og jeg få dage efter finder ud af, at han stadig var kærester med Jennifer. Der fik jeg simpelthen nok, skriver Natascha Linea på bloggen og forsætter:
– Jeg skrev sandheden til Jennifer, og vi blev uvenner. Jeg var så såret af dem begge, og jeg var så vred og ked af det, og så skrev jeg det til Jennifer (at hun håbede, at Jennifers dengang ufødte baby ville dø, red.).
Legendarisk klip: ‘De unge mødre’-Line kæmper med trælse ovnkartofler
Jeg gik langt over stregen
I virkeligheden var den unge mor slet ikke interesseret i, at hendes venindes barn skulle dø, men i sine følelsers vold lod Natascha Linea skriverierne løbe af med sig.
– Det, jeg mente, var, at hun ville abortere inden for kort tid, imens det (barnet, red) stadig var et lille foster, men jeg mente det jo ikke. Det var bare skrevet i vrede for at ramme hende, som jeg jo følte, hun og Bent havde ramt mig, skriver Natascha Linea på sin blog og fortsætter:
– Jeg ved godt, det ikke kan sammenlignes, men det kunne det den dag i mit hoved. Jeg har skrevet undskyld til Jennifer, og jeg ved, at jeg gik langt over stregen. Jeg var bare virkelig sur og ked af det og meget vred på dem, fordi jeg følte, de brugte mig og legede med mine følelser.
Læs hele Natascha Lineas udredning af forholdet her
LÆS OGSÅ: Natascha Lineas vilde ønske: Vil du være far igen Bent?
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Nanna: Jeg har ingen naturlig skønhed
LÆS OGSÅ: Nadia Shila bryder tavsheden efter bedrageri-anklager
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.