Natascha Linea afslører: Jeg skal have lavet større bryster

Den unge mor lægger sig under kniven i løbet af det næste år, afslører hun nu.

Af Jonas Sand - 2. juni 2015 kl. 12:21

Natascha Linea er ikke umiddelbart kendt som nogen brystbombe, men sådan skal du måske lære den unge mor at kende i fremtiden. Hun går nemlig i øjeblikket med planer om at lægge sig under kniven for at få sig et par nye bryster.
– Jeg vil gerne have lavet nye bryster, fordi det betyder meget for mig, at man har kvindelige former. Det føler jeg slet ikke, at jeg har, afslører Natascha Linea, der ikke har lyst til at kommentere på, hvordan hun har fået penge til det, over for Realityportalen.dk.

– Jeg vil gerne have 600-800 ml i hvert bryst, og jeg regner med, at det bliver indenfor det næste år, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea fyret fra praktikpladsen efter få dage

Sådan kan den unge mor komme til at se ud, hvis hendes drøm går i opfyldelse.

Sådan kan den unge mor komme til at se ud, hvis hendes drøm går i opfyldelse. (Foto: Janus Nielsen/Photoshop: Kim Blikdal)


Min krop kan klare alt
Seerne af ‘De unge mødre’ vil også vide, at Natascha Linea bestemt ikke er nogen stor pige. Men derfor ser hun ingen problemer i at få opereret brysterne så store.
Min krop skal klare det. Der er ikke noget, den ikke kan, griner den unge mor og fortæller, at hele processen skal foregå over to eller tre operationer.
Hele familien er ikke helt enige i, at det er en god beslutning at lægge sig under kniven, men det betyder ikke, at Natascha Linea ikke vil.
Min familie har meget blandede følelser, men jeg gør, hvad jeg føler, for det jo ikke deres krop. Det er min, og jeg elsker store bryster. Jeg synes ikke, der er noget flottere.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea drømmer om nye tænder: Staten vil ikke betale
Tænder vs. bryster
Tidligere på måneden stod den unge mor frem og brokkede sig over, at staten ikke ville betale hendes nye tænder. Og netop det med tænderne har gjort, at hun lige har måttet overveje brystoperationen en ekstra gang.
– Personligt er det ikke svært at vælge mellem de to ting. Jeg ville klart vælge bryster, men jeg skal også tænke på, hvad folk vil have, og hvad der ville gavne mig på længere sigt. Det er svært, slutter den unge mor.

Valget er indtil videre altså faldet på et nyt frontparti til den unge mor, der på sin blog tidligere har skrevet på sin blog om det svære valg.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg ER en god mor
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.