Natacha-Nikita: -Min søn har forandret sig

Den unge mor nød i går en dag sammen med sønnen Remi, men det er ikke længere det samme, forklarer hun

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 23. maj 2012 kl. 11:07

Natascha-Nikita fra ‘De Unge Mødre’ fik i begyndelsen af året tvangsfjernet sønnen Remi. Hun har løbende kæmpet med kommunen om at få ham tilbage, men sagen bliver først taget op igen i 2013. Indtil da, ser hun ham fast hver tirsdag.
I går havde den unge mor en dejlig dag sammen med sønnen. Men Natacha-Nikita har meget svært ved at acceptere, at glæden kun er på lånt tid.
– Det var så dejligt at være sammen med ham i går, vi nyder begge hinanden. Men selv om det er dejligt at være sammen, så er det desværre en falsk følelse, for vi må jo ikke være alene sammen og han har forandret sig rigtig meget på de seks måneder, han har været væk fra mig, siger den unge mor til Realityportalen.dk og fortsætter:
-Remi er blevet meget indadvent og stille. Han er blevet meget sky og er meget tit syg. Han snakker ikke rigtig mere og er gået mere i ind i sig selv, forklarer Natacha-Nikita.
LÆS OGSÅ: Ung mor truet på livet: -Du burde hænge dit i et træ.
Han vil ikke lade mig gå
– Det er altid hårdt at sige farvel, og det gør så ondt at se skuffelsen i Remis øjne, når jeg tager mine ting og går. I går ville han ikke give slip på mig, han ville så gerne med mig, så pædagogen var nødt til at holde godt fast i ham, så jeg kunne få lov at gå, siger hun trist.
Heldigvis skal den unge mor snart se Remi igen.
– Jeg skal se ham på tirsdag. Og den næste tur, vi skal på, der har jeg fået lov at tage ham med i Zoo, så det glæder jeg mig helt vildt til, siger Natacha-Nikita.