Natacha Nikita vil have Remi hjem

Den unge mor går nu “all in”, og vil gøre alt for at få lille Remi hjem.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. juli 2012 kl. 12:07

Natacha Nikita fra ‘De unge mødre’ har ellers længe forsøgt at få det hele til at fungere efter, at Remi blev tvangsfjernet og sendt i plejefamilie. Sagen vil først blive taget op igen næste år, men nu vil den unge mor ikke vente længere og går defor målrettet efter at få Remi hjem.
– Jeg har valgt at tage sagen op igen, og forsøger derfor at få ham hjem igen, fastslår Natacha Nikita overfor Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita: Min søn har forandret sig
Den unge mor må derfor vente tålmodigt på, at sagen bliver taget op.
– Nu venter jeg på, at jeg får brev for Børne-og Ungeudvalget, og så skal jeg op til dem og fortælle, hvorfor han skal hjem, og taber jeg der, så ryger den i ankestyrelsen, taber jeg der, så ryger den i retten, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Ung mor truet: Du burde hænge dit i et træ
Realityportalen.dk følger løbende op på sagen..
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.