Natacha Nikita kæmper stadig for Remi

Den unge mor kan nu se frem til at se Remi uden opsyn, men der er stadig lang vej i kampen om at få Remi hjem og bo.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. oktober 2012 kl. 16:08

Den 4. januar i år fik Natacha Nikita tvangsfjernet Remi, og siden har den unge mor kæmpet en brav kamp for at få sin søn hjem. Der er nu udsigter til, at Natacha Nikita kan få samvær med Remi uden opsyn, og det glæder hun sig til.
-Jeg har bevist meget de sidste 10 måneder, og jeg har bevist, at jeg sagtens kan klare at være der for Remi. Derudover er mine samværrapporter så gode, at det ikke er nødvendigt, at der bliver holdt øje med mig. Det er en dejlig følelse, og jeg føler mig som hans mor igen, forklarer Natacha Nikita overfor Realityportalen.dk og fortsætter:

Remi er blevet en stor dreng. (Foto: Privat)


-Det her er en stor ting at kunne lave, hvad vi har lyst til, når vi er sammen uden at skulle spørge om lov. Så jeg er meget glad. Og jeg føler bestemt, at jeg er kommet tættere på at få ham hjem, nu virker tingene ikke så falske, når jeg er sammen med ham, siger den unge mor.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita: Jeg er rasende
Fremtiden ser lysere ud
Den unge mor ved godt, at hun ikke får Remi hjem lige foreløbig, men fremtiden ser dog lysere ud, end den gjorde for blot et halvt år siden.
-Alt i alt handler det for mig om, at Remi får den bedste tid med mig. Og med tiden får jeg flere timer sammen med ham, og jeg kører jo stadig sag om at få ham hjem. Jeg skal i Ankestyrelsen den. 12 november, så må vi se, slutter hun.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.