Natacha Nikita fylder 25: Sådan skal dagen fejres

‘De unge mødre’-deltageren kom til verden for 25 år siden.

Af Jonas Sand - 15. marts 2016 kl. 12:02

I dag er det 25-årige siden, at Natacha Nikita kom til verden. Den 25-årige kvinde, som vi lærte at kende i ‘De unge mødre’, skal fejre dagen med sin mand, som hun sidste år blev gift med, fortæller Natacha Nikitas mor i dag til Realityportalen.dk.
– Jeg er desværre på Sjælland, så jeg skal ikke derover i dag, men jeg har ringet og sunget fødselsdagssang for hende, fortæller Natacha Nikitas mor, Dyveke Anning, til Realityportalen.dk.
– Remi er heller ikke med hende i dag. Men hun fejrer det sammen med ham, næste gang de har samvær. Men hun har det godt, og hun skal vist bare hygge lidt med manden i dag.
LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor gift
Overraskende fødsel
Dyveke har svært ved at forstå, at der allerede er gået 25 år, siden hun fødte Natacha Nikita. Men alligevel husker hun dagen, som var det i går.

Dyveke er 45 år og mor til fem. (Foto: Privat)

Natacha Nikitas mor, Dyveke Anning. (Foto: Privat)


– Det var en fredag. Vandet gik om formiddagen, men jeg havde ikke veer. Slagelse Centralsygehus havde lige fået malet væg, og jeg drak varm kakao, da jeg gik rundt på gangen og fik veer . Og jeg fik spildt kakao på væggen lige ved siden af nymalet-skiltet, griner Dyveke.
– Men en erfaren jordemoder fortalte, at jeg ikke ville føde den dag – og sket ikke som førstegangsfødende. Jeg mente dog, at hun tog fejl og cirka en time efter, hun havde sagt det, gik resten af vandet, da jeg hoppet ud af sengen,
– Mine veer gik for alvor i gang, og 40 min efter var min lille pige født. Hun var 50 cm og vejede 2980 gram. Hun havde kolik de første fire måneder af sit liv, så hun satte mig på opgave allerede fra start af.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har fået Remi hjem på samkvem
Et varmt menneske
Men selv om hun gav hende en hård start på livet, så har Dyveke kun positive ting at sige om sin datter nu.
– Natacha en meget varm person, der går højt op i, at alle har det godt. Der er stor forskel på alderen på Natacha og hendes mindre søskende, men børn i vores omgangskreds er glade for hende. Hun er utrolig kreativ, er super god til at bage og hygge, og spørger man, om hun vil hjælpe til børnefødselsdag, så kommer hun, slår Dyveke fast.
I ‘De unge mødre’ fik tv-seerne lov til at komme helt tæt på den unge mor, og vi fulgte hendes kamp for at få sønnen Remi hjem igen, efter han blev fjernet. Den kamp kæmper Natacha Nikita stadig.
– Hun er meget traditionsbundet, så familieværdier er vigtige for hende, som det også var for mig, da hun var lille.
Herunder kan du se, da Natacha Nikita får tatoveret sønnens navn:

Se flere billeder af Natacha Nikita i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Ung mor truet på livet: Du burde hænge dig i et træ
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.