Natacha Nikita er frivillig

Efter Remi ikke længere bor hjemme, skulle den unge mor have andre ting at tænke på. Og hvad er bedre end at arbejde som frivillig til forskellige arrangementer?

Af Mikkeline Andersen - 30. december 2012 kl. 10:00

Der afholdes mange forskellige arrangementer rundt om i landet i løbet af året – og det kræver en masse hjælp fra frivillige. Næste gang du til ‘Grøn Rock’ eller lignende arrangementer så kan du med god grund holde øje med Natacha Nikita fra ‘De unge mødre’.
– Jeg begyndte at stå som frivillig til forskellige ting igennem et vennepar, jeg har. De syntes, at jeg skulle ud og opleve noget efter alt det med Remi, siger den unge mor til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Årets reality-program er fundet
Sammenholdet er det bedste
Natacha Nikita har efterhånden været ude til mange arrangementer, men det betyder ikke, at hun har en oplevelse, som er hendes favorit. Derimod er det helt andre ting, der betyder noget for hende.
– Det sjoveste ved at stå frivillig, til de forskellige ting, er at møde nye mennesker. Det sammenhold man får, når man ofte står sammen med de samme, er helt specielt. Derudover giver det en chancen for at lære nye ting og sætte nogle grænser.
LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har nu smidt 30 kilo
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.