Nanna: Vores datter er en gave

Nanna og Ditlev er blevet forældre. Læs her hvordan det føles, når en drøm pludselig bliver til virkelighed.

de unge mødre
Af Ida Reihs Andersen - 2. oktober 2012 kl. 12:44

For en par måneder siden kom den lille pige, Malucca, til verden. Det var en fødsel, som gik lige efter bogen.- Fødslen gik simpelthen så godt. Man ved jo godt, at det gør mega ondt, men det gik bare så hurtigt, uden at det gik for hurtigt. Jeg kunne følge med i alt, hvad der skete, og jeg kunne mærke alt, hvad der foregik indeni kroppen, fortæller den unge mor til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Årh alle de følelser. Jeg bliver helt ekstremt rørstrømsk, når jeg tænker tilbage på det. Da Ditlev er testet steril, var det ifølge Nanna nok mere held end noget andet, at hun blev gravid. Derfor er glæden over, at drømmen om at blive forældre pludselig blev til virkelighed, ikke at tage fejl af.
– Det gør, at vi føler os ekstra velsignet med vores datter. Jeg føler mig i hvert fald velsignet, hver gang jeg sidder med Malucca, fortæller Nanna, som på trods steriliteten drømmer om at få flere børn.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ slår alle realityprogrammer
Malucca kommer i første række
Et nyt kapitel i livet er begyndt, og Nanna fryder sig over sin nye rolle som mor
-Det er fuldstændig fantastisk at være blevet mor. Det er så meget bedre, end hvad man har gået og forventet, forestillet sig og glædet sig til. Man kan slet ikke forestille sig, hvor meget det egentlig betyder. Det er meget overvældende. Det er jo en helt ny verden og et helt nyt liv- et dejligt liv med en masse ændringer. Nu kommer Malucca altid i første række. Men forandring fryder. Det er skønt, fortæller Nanna og fortsætter:
-Det har beriget mit liv helt vildt. Jeg er blevet meget rolig og føler så meget kærlighed, som jeg ikke har haft på samme måde før. Årh jeg elsker mit nye liv og min lille Malucca.
Den bedste far
Da Realityportalen.dk spørger indtil, hvordan Nanna synes Ditlev klarer sin nye rolle som far, er der kun begejstring og rosende ord fra den unge mor.
– Ditlev er virkelig den bedste far. Han er så ekstremt kærlig. Man kan virkelig mærke, at hun betyder alting for ham, og det rører mig meget, at det betyder så mega meget for ham, som det gør. Jeg er meget glad for, at hun har den skønne far, hun har, fastslår Nanna.
LÆS OGSÅ: Varm velkomst til ‘De unge mødre’
Forkælelse
Nanna er sikker på, at hun sammen med Ditlev kan give Malucca en meget dejlig opvækst med masser af kærlighed. Men samtidig har hun også indset, at forkælelse kan gå hen og blive en realitet.
– Vi vil virkelig prøve at beherske os, så hun ikke bliver alt for forkælet, men det er svært allerede nu, for man vil bare ikke have, at hun skal mangle noget som helst – nogensinde, fastslår Nanna.
LÆS OGSÅ: Nanna Silje: Det er tidligt at blive mor
Det sværeste
Nanna og Ditlev har skullet vænne sig til deres nye liv som forældre. Men ikke alting har været lige let.- Det sværeste har været, hvis der har været noget, der har gjort ondt på min lille nuls.Da hun rundede sit 6. døgn, fik hun helt hård mave, og hun græd og græd og græd hele tiden. Det var rigtig svært. Det gjorde bare så ondt på mig. Men det er vi heldigvis ovre. Det er det sværeste ved forælderrollen – man kan ikke altid være der til at påtage sig selv den smerte, de end skulle få. Man må bare være der for dem, trøste dem og sørge for, at de kommer godt igennem det hele, slutter den unge mor.
Følg med i ’De unge mødre’ hver tirsdag kl. 21.00 på Kanal 4.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser