Nanna-Johanne: Jeg vil ikke kærlighed for enhver pris

Af Lotte Knudsen - 9. august 2020 kl. 18:58

Nanna-Johanne har været igennem mislykkede forhold og en barsk skilsmisse, alt imens hendes drenge Julius og Micklas har kunnet se til.  I det seneste afsnit af ‘De unge mødre’ fortæller den unge mor om, hvordan det har fået hende til at slå bremserne i, når det gælder kærligheden.

– Nu har jeg jo haft de her tre forhold, og det ene blev også til et mislykket ægteskab. Så drengene har jo været igennem nogle ting, og det har jeg det jo skidt med, fortæller Nanna-Johanne.

LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien

Det er specielt drengenes alder, der gør, at hun i fremtiden ønsker at være mere selvstændig og betænksom, når det kommer til kærligheden.

– Det, at de er blevet så store, gør selvfølgelig også, at de er begyndt at forstå mere. Derfor skal jeg også passe mere på dem.

I programserien forsikrer hun, at hun ikke ser sig selv med en kæreste eller mand inden for nærmeste fremtid.

–  Jeg har virkelig fået øjnene op for, at jeg vil ikke kærlighed for enhver pris. Det bliver ikke sådan, at om et par måneder er der en mand, der flytter ind og bliver en del af vores liv.

LÆS OGSÅ: Er det dig? ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ mangler damer

Skiftede mening

Kærlighed kommer dog tit ubelejligt, og det ser det ud til, at den også gjorde det for den unge mor. Kort tid efter optagelserne til ‘De unge mødre’, dukkede der nemlig en ny fyr op i Nanna-Johannes liv: Den 22-årige chauffør Jannick. De to har dannet par siden marts, og Nanna-Johanne har flere gange vist sin udkårne frem på sociale medier. Hun har tidligere fortalt Realityportalen, hvad hun faldt for.

– Jeg tror, jeg faldt for lidt af det hele. Han er både sød og sjov, kærlig og meget forstående. Ja, og flot også! Med ham kan jeg være afslappet og helt mig selv. Jeg skal ikke være bange for at gøre noget forkert. Han accepterer mig, som jeg er – også mine fejl. Jeg er blevet rigtig, rigtig glad for ham, lyder den søde lovprisning af kæresten.

LÆS OGSÅ: Raket med posten: Sådan fik realitybabe og Peter Madsen kontakt

Herunder kan du se de klip fra ‘De unge mødre’, hvor Nanna-Johanne fortæller om sit kærlighedsliv.