Nanna-Johanne bryder tavsheden om voldelige rygter

Nanna-Johanne Fonnesbæk er aktuel i ‘De unge mødre’. I programmet vises en underretning om vold i hjemmet, som den unge mor nu fortæller sandheden omkring.

Af Rikke Lynge - 23. februar 2020 kl. 18:57

Nanna-Johanne er ved at skrive en bog, og egentlig var det meningen, at hendes historie først skulle fortælles, når bogen udkommer, men der er ét bestemt emne, der for tiden fylder meget hos ‘De unge mødre’-deltageren, og det er rygterne om, hvorvidt hendes eksmand Michael har været voldelig.
LÆS OGSÅ: Ung mor tabte vielsesringen foran kirken: Det var et tegn
– Der er jo en ny sæson af ‘De unge mødre’ i gang, og jeg åbner i programmet op for en meget følsom og personlig periode af vores liv. Jeg har egentlig været meget i tvivl omkring, om jeg burde dele det med jer, eller om det er for personligt. Jeg har så valgt at dele det med jer alligevel, skriver Nanna-Johanne på sin Instagram.

Se klippet herunder, hvor Nanna-Johanne fortæller om en underretning om vold i hjemmet. Artiklen fortsætter efter klippet.

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter bryllup: Nyskilt ung mor sælger brudekjolen
Efter optagelserne er vist i ‘De unge mødre’ har Nanna-Johanne fået en masse søde beskeder i sin indbakke, men hun har også fået nogle negative kommentarer, og dem føler hun sig nødsaget til at reagere på.
– De af jer, der har set programmet, ved, at der på et tidspunkt kommer en underretning omkring min eks skulle have været voldelig overfor den ene af mine børn. Og her er det vigtigt for mig at slå fast: det har aldrig været sket. Jeg vil aldrig lade nogen gøre mine børn ondt på den måde. De to betyder alt for mig, jeg vil gøre alt i verden for dem.
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘Paradise’-twist: Paradiso træffer vild beslutning

Levede med psykisk vold

Selvom Nanna-Johanne mest af alt har lyst til at gemme hele historien til læserne af hendes kommende bog, så er der én ting, som hun er nødt til at få slået fast.
– Jeg er heller aldrig blevet slået. Det, jeg fortæller om i bogen, er nok det, de fleste vil definere som psykisk vold og kontrol. Jeg kunne på det her tidspunkt ikke se, hvor usundt et forhold det var for os alle, skriver Nanna-Johanne på Instagram og fortsætter:
– Jeg undskyldte det overfor mig selv med, at når det kun er dig, det går ud over og ikke børnene, så er det okay.
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Hot sex på ‘Paradise’
I dag ser Nanna-Johanne helt anderledes på forholdet, og hun ville ønske, at hun havde handlet anderledes.
– Jeg tror, at man skal have prøvet det for at forstå det. Jeg skulle have truffet nogle andre valg, men sket er sket, og det må jeg lære at leve med.
Optagelserne, der vises med ‘De unge mødre’ på Dplay hver mandag er optaget for flere måneder siden, og ifølge Nanna-Johanne er hun et helt andet sted i sit liv nu og afslutter sit Instagram opslag med et hjerte.
LÆS OGSÅ: Farvel til ‘X Factor’: Denne kunstner må vinke farvel til drømmen