Nanna-Johanne afslører: Min eksmand overvågede mig konstant - Her & Nu

Nanna-Johanne afslører: Min eksmand overvågede mig konstant

Nanna-Johanne fra ‘De unge mødre’ smider facaden og afslører årsagen til skilsmissen med eksmanden Michael. 

Af Lotte Knudsen - 30. august 2020 kl. 18:55

Tilbage i oktober måned blev Nanna-Johanne skilt fra sin eksmand Michael efter knap tre måneders ægteskab.

Skilsmissen vakte en del undren, fordi hverken Michael eller Nanna-Johanne ville afsløre årsagen til bruddet. Der gik rygter om, at Michael skulle have slået Nanna-Johannes børn, fordi familien modtog en underretning om vold i hjemmet. Det afkræftede både Michael og Nanna-Johanne dog.

LÆS OGSÅ: Nu åbner Linse op: Folk spørger mig, hvordan jeg kan holde til det

Selvom rygterne om fysisk vold blev afkræftet, bekræfter Nanna-Johanne i det nyeste afsnit af ‘De unge mødre’ på Dplay, at der var en anden form for vold i det lille hjem. Michael var ekstremt kontrollerende og udførte psykisk vold, hvilket blandt andet var årsagen til bruddet.

– Jeg skulle svare på beskeder og opkald med det samme. Jeg måtte ikke have nedringet på. Jeg skulle have lyd på min mobil. Han skulle have lov til at tjekke mine beskeder, billeder, snapchats, og emails remser Nanna Johanne op i det nyeste afsnit af ‘De unge mødre’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Sofie Linde bekræfter: Jeg er gravid

Nanna-Johanne førte dagbog, mens hun var i forholdet, og den har fået hende til at tænke tilbage på forholdet.

– Når jeg tænker tilbage på forholdet nu, føler jeg, at jeg nærmest bare var sådan en robot, der gjorde, hvad der blev sagt, fortæller Nanna-Johanne bundærligt i afsnittet.

Efter at hun har fået forholdet på afstand, er det gået op for hende, hvor usundt det egentligt var.

LÆS OGSÅ: Ankerstjerne melder ud om endeligt farvel til ‘X Factor’

Se klippet herunder, hvor Nanna-Johanne læser op fra sin dagbog og deler sine tanker om forholdet.