Nanna irriteret over bryst-snak i ’De unge mødre’

Nanna er ikke helt tilfreds med den måde, der bliver snakket om hendes brystoperation i ’De unge mødre’.

de unge mødre
Af Kom helt tæt på redaktionen - 10. oktober 2012 kl. 16:31

I tirsdagens afsnit af ’De unge mødre’ blev der fokuseret meget på, at Nanna har fået en brystoperation og derfor ikke kan amme datteren Malucca – lidt for meget, mener Nanna.
– Jeg synes, at selve programmet, altså hvad der blev vist, det var fint nok. Det var ikke fordi der blev fokuseret direkte på brysterne, hvis ikke speakeren havde snakket om det hele tiden. Men jeg som seer blev selv stødt over, at det blev nævnt hele tiden, siger Nanna til Realityportalen.dk og uddyber:
– Så kan det godt være jeg er sippet. Altså det er et program, der handler om det at være mor i en ung alder, det handler ikke om alt det andet som for eksempel bart hud, bryster osv. som i nogle Reality programmer, der er der jo mere bryst og krop snak, hvor de unge mødre er altså reportage tv, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Nanna: Vores datter er en gave
Programmet fik hårene til at rejse sig
På grund af sin irritation lavede Nanna i morges et indlæg på sin blog, hvor hun også påpegede, at hun ikke havde regnet med, at der ville blive fokuseret så meget på hendes bryster.
– Jeg så det ikke selv i går, fordi jeg havde tjekket det på nutv, og det fik altså hårene til at rejse sig, at det blev nævnt så mange gange og med tryk på. Så jeg ville ikke se det i tv, fortæller hun. Og selvom det fremstilles sådan, så fortryder Nanna ikke, at hun fik operationen.
– Det er ikke fordi, jeg ikke ville have fået operationen, hvis jeg ikke havde den, men ville klart have valgt en anden måde at blive opereret på, hvis jeg dengang havde vidst, hvor meget amningen havde betydet for mig. Det er ikke så meget det med at koge flasker hver dag, det tager 10 minutter, men jeg misunder da lidt de kvinder der sidder så nært med deres babyer, siger Nanna.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’ slår alle realityprogrammer
Ville have ventet med operationen
Men ærgrelsen over, at hun ikke kan amme Malucca er dog ingenting imod glæden, som både Nanna og Ditlev oplever ved datteren hver evig eneste dag. Og så er det heller ikke så slemt ikke at kunne amme, som det fremstod i tirsdagens program, understreger Nanna.
– Heldigvis er der jo også meget nærhed i flaske. Men hvis jeg vidste, at jeg 4 måneder efter, jeg var blevet opereret, skulle blive gravid, havde jeg klart ventet med operationen, men i og med at Ditlev er steril, havde jeg aldrig forestillet mig at skulle blive med barn, slutter Nanna.
Man kan følge Nana og Ditlevs første tid som forældre i ’De unge mødre’ hver tirsdag på Kanal4. Men hvis man er mere nysgerrig, så er Nanna en flittig blogger, og man kan altså følge deres liv via hendes blog.
LÆS OGSÅ: Varm velkomst til ‘De unge mødre’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.