Nanna er ude af 'Bikini Island': Det er på ingen måde sjovt

Nanna skulle her til aften forlade ‘Bikini Island’ og Pink Ø, selvom hun dagen igennem havde følt sig sikker.

Bikini Island
Af Mikkeline Andersen - 3. september 2015 kl. 22:40

Som de første måtte Nanna her til aften forlade ‘Bikini Island’ og Pink Ø. Nanna havde hele dagen talt sin sag for, at ekskæresten Wetter skulle blive i spillet, og derfor havde hun på ingen måde troet, at hun selv var i farezonen for at ryge ud.
– Det er på ingen måde sjovt at forlade programmet som den første. Det gjorde rigtig ondt, og jeg spillede bare forkert, siger Nanna til Realityportalen.dk og understreger:

– Jeg havde på ingen måde troet, det var mig, der ville ryge. Jeg følte, at Nicklas, Bust, Martin og jeg havde en god snak, og at vi stod sammen fra start. Jeg ville aldrig have vendt dem ryggen. Så havde jeg valgt Blå Ø.

LÆS OGSÅ: Nanna fra ‘Bikini Island’: Derfor droppede jeg Wetter i programmet
Man kan altid være bagklog
Selvom det dagen igennem lignede, at Wetter eller Penille skulle forlade programmet, så blev det ikke sådan. Alle stemte nemlig på Nanna.
– Jeg tror, at alle valgte mig, fordi jeg kæmpede så meget for Wetter, som jeg gjorde. Jeg fortalte ham alt, fortæller hun.
Hvorfor Nanna valgte at kæmpe så meget for Wetter, som hun gjorde, får seerne svar på senere i programmet, afslører hun.
En mindre offensiv kamp for Wetter kunne, måske, have reddet Nannas videre færden i ‘Bikini Island’.
– Man kan altid være bagklog. Men jeg kunne jo bare have talt for, at Wetter skulle ryge. Men de andre kunne også have taget fat i mig og sagt: “Det bliver dig eller Wetter, der ryger”. Så havde det været noget helt andet.
LÆS OGSÅ: ‘Bikini Island’-deltager: Voldsdom kostede mig ‘Paradise Hotel’-eventyr
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.