Nanna blev såret: Holder sig fra fyre

Paradisoen lader ikke gud og hver mand finde vejen til sit hjerte.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 22. juni 2015 kl. 10:30

“Du har bare ikke fundet den rigtige endnu, Nanna” og “Så må du snart nød til at lade dine følelser få frit spil” er sætninger som Nanna Christensen har hørt både en, to og tre gange. Paradisoen rammer snart de 20 år og har aldrig haft en kæreste, fortæller hun på sin blog.
– Jeg har oplevet at få knust mit hjerte én gang af en fyr, som jeg havde set et stykke tid, men som jeg ikke nåede at blive kærester med, før han fuckede det op. Jeg kan huske, at jeg sad med tårer i øjnene og lovede mig selv, at jeg aldrig skulle lade nogen såre mig på den måde igen, skriver hun.
LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg fik dødstrusler under ‘Paradise’
Er ikke følelseskold
Hvis Nanna har kysset med en fyr, og næste gang de mødes, lader han som ingenting, så gør paradisoen kun en ting. Lader som ingenting. For hvis en fyr ikke giver hende en grund til at vise, hvem hun er som person, så åbner hun sig heller ikke op overfor ham.
– Mine veninder, og jeg selv sommetider, laver sjov med mig og kalder mig følelsesløs, men det er jeg altså ikke. Jeg er faktisk en meget følsom pige, når jeg tillader mig selv, at være det. Jeg elsker min familie, jeg elsker min omgangskreds, og jeg vil altid gøre mit for, at alle, jeg holder af, har det så godt som muligt, skriver Nanna og erkender:
– Når jeg prøver at se indad, så kan jeg måske også se, jeg ikke er verdens letteste pige at finde ud af. Men det er måske, fordi jeg har lært en smule for meget af mine fejl. Engang lagde jeg ALT for hurtigt følelser ind i noget, som der slet ikke skulle være følelser i. Det gør jeg bestemt ikke mere! For nu har jeg oplevet, hvor meget man kan blive såret, hvis man går for hurtigt frem.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDER: ‘Paradise’-Nanna i vilde hårseksperimenter
“… som en prinsesse”
En forelskelse får folk til at svæve på en lyserød, mens de konstant bliver Amors pil.
– ‘Han behandler mig som en prinsesse’. Den sætning har mange, jeg kender, sagt. Og det er så fedt at se ens venner/veninder være lykkeligt forelskede. Og jeg gad virkelig godt prøve det! Man kan desværre ikke bare tvinge en forelskelse frem. Jeg glæder mig til at se, hvordan jeg bliver, når jeg er lykkelig forelsket, skriver hun.
Selvom paradisoen endnu ikke har åbnet sit hjerte for en fyr, så ved hun, hvad hun leder efter i sin kommende kæreste.
– Jeg vil bare have en fyr, der kan indse, hvor meget jeg rent faktisk vil gøre for personen. For når jeg når til det punkt, hvor jeg virkelig holder af en, så vil jeg gå igennem ild og vand for dem.
LÆS OGSÅ: Nanna og Philip er ude af ‘Paradise Hotel’: Sådan er spillet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.