Naja efter 'Ex on the Beach'-exit: Det ser man ikke på tv - Her & Nu

Naja efter 'Ex on the Beach'-exit: Det ser man ikke på tv

Nu fortæller Naja, hvordan det forløber, når man skal forlade villaen, men ikke må sige farvel til de andre.

Af Emilie Holm Egebro - 21. oktober 2019 kl. 07:25

Der blev fældet mange tårer på den græske strand i gårsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’, hvor Tessie og Naja fik at vide, at de skulle forlade villaen.
Den eneste, som de to fik lov at sige farvel til, var Kristian, der var sammen med dem nede på stranden. De andre deltagere ville Tessie og Naja først få et gensyn med hjemme i Danmark, og det var bestemt noget, som var særlig hårdt for de to ‘Ex on the Beach’-piger.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Ex on the Beach’-deltagere er blevet kærester
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt
Nu forklarer Naja, hvordan det rent praktisk kan lade sig gøre for dem at forlade villaen uden at sige farvel til de andre deltagere:
– Den eller de personer, som kender os bedst og ved nogenlunde, hvad vi har med, pakker vores ting ned i kufferterne, og så får vi dem udleveret. Så vi får slet ikke mulighed for at sige farvel til nogen – udover Kristian. Det var virkelig hårdt at skulle væk fra alle de dejlige mennesker og særligt hårdt, når man ikke kunne tage ordentlig afsked med de andre, forklarer Naja til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Naja udnyttet: Mark løj for at have sex med mig
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden
– Det var virkelig svært at sige farvel til Kristian og Tessie på stranden, og det var også rigtig hårdt, at jeg havde lovet Elisabeth at komme tilbage, inden vi tog på stranden. Hun var helt klart den sværeste at sige farvel til, for vi havde det så godt sammen i villaen. Det var ikke så hårdt, at jeg ikke kunne sige farvel til Mark, for vi hyggede os kun om natten og snakkede ikke rigtig sammen om dagen. Så det var sværere med de andre, som jeg snakkede rigtig godt med. Det sluttede jo også mellem Mark og jeg, så snart vi ikke var sammen inde i programmet.
Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk