Nadialines kæreste på scenen i USA

‘Mig og min mor’-stjernens store kærlighed, Maryann Cotton, skal optræde ved en mindekoncert.

Mig og min mor
Af Mikkeline Andersen - 9. januar 2015 kl. 17:50

30. juli sidste år døde den amerikanske sangskriver, producer og guitarist Dick Wagner, 71 år gammel. Selvom kalenderen siger 2015, så er Dick Wagner langt fra glemt, og derfor bliver der i morgen afholdt en stor mindekoncert for ham. Her kommer der et dansk islæt i spil i form af 23-årige Maryann Cotton, der til daglig danner par med ‘Mig og min mor’-stjernen Nadialine Von Bach.
– Dick og jeg var bedste venner og helt tætte til det sidste. Derfor betyder det meget for mig at være en del af showet og at få chancen for at sige et sidste farvel til ikke bare en stor rock legende, men til min bedste kammerat, siger Maryann Cotton til Realityportalen.dk.
Mindekoncerten finder sted på The Filmore i Detroit, og foruden danske Maryann Cotton vil blandt andet Kid Rock, Alice Cooper og Aerosmith gribe mikrofonen og synge et sidste farvel til Dick Wagner.

Mig og min mor

Her ses den danske sanger med sin afdøde kammerat (Foto: MaryannCotton.net)


LÆS OGSÅ: Mor Jette vil være gæste DJ
Støtter børnecancerfonden
Hele showet er udsolgt, og derfor vil der i morgen være 5000 mennesker tilstede på The Filmore. Det bliver et indeværdigt farvel til en legende, og samtidig går pengene til at godt formål.
– Alle billetpriserne går til børnecancerfonden her i USA, og det er så fedt at være med til at støtte op omkring det, slår han fast.
Blandt de 5000 publikummer vil Nadialine ikke være at finde.
– Jeg skal desværre ikke med til denne mindekoncert, selvom jeg super gerne ville. Men man kan jo desværre ikke både puste og have mel i munde, siger Nadialine til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Irina: Føler mig som en flodhest
Fortsætter Dicks arbejde
Siden 2013 havde Dick Wagner og Maryann Cotton arbejdet sammen om den danske sangers kommende album.
– Dick gav mig nogle sidste ord med på vejen, og han bad mig om at fortsætte. Min karriere har kun været igang på professionelt plan i fire år, så den er først lige begyndt, og jeg er sikker på, at eventyret vil fortsætte resten af mit liv, fortæller Maryann Cotton og tilføjer:
– Albummet bliver udgivet og færdigindspillet i år. Der vil blive et par gæsteoptrædener på, som vil fylde ind for Dick Wagner.
LÆS OGSÅ: Malou Stellas mor vil være førtidspensionist
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.