Nadialine: Derfor er jeg ikke med i 'Mig og min mor'

Selv om ‘Mig og min mor’ snart vender tilbage uden Nadialine, har hun alligevel fået en masse ud af programmet.

Af Maiken Støvring - 9. februar 2014 kl. 15:58

Én der virkelig har fået noget ud af sin deltagelse i ‘Mig og min mor’, er den sangfuglen Nadialine.
På tv har man kunne følge hendes kamp for at åbne sig op og optræde for et publikum, men faktisk var det en hel anden grund, der fik hende med i programmet.
– Jeg blev kontaktet af samme person, som også castede mig til ‘Paradise Hotel’ i sin tid. Jeg skulle i første omgang tænke over det, og selvfølgelig også lufte den for min mor. Med en god snak med produktionen kom Momse også ind i billedet, da vores forhold som trekløver var helt unikt. Efter nærmere overvejelse sagde vi ja til programmet, siger Nadialine til Realityportalen.dk.
Men det var ikke kun deres særlige familie-bånd, der gjorde, at familien sagde ja. Eks-paradisoen havde nemlig en fortid at gøre op med.
– Jeg tænkte selvfølgelig også på, at jeg var et kendt ansigt fra ‘Paradise Hotel’, og at jeg var hende, der havde solgt sin partner for 10.000 kroner. Derfor tænkte jeg, at jeg nu kunne få muligheden for at vise mit sande jeg. Vise hvem Nadialine er helt ind til benet, siger hun.
LÆS OGSÅ: Hør den nye ‘Paradise’-sang her 
Mere tv
Den smukke diva har valgt ikke at vende tilbage til ‘Mig og min mor’. Dette skyldes, at hun gerne vil til at lave tv alene.
– Hvis det rette tilbud kommer, vil vi selvfølgelig overveje det. Men når alt kommer til alt, og hvis jeg skulle lave mere tv, ville jeg meget heller have mit eget tv-modeprogram. Det er nemlig mit ønske at kunne inspirere unge piger til at klæde sig bedre, sy selv, være kreative og hjælpe pigerne til at skabe deres egen unikke “person” igennem stil, afslutter Nadialine, som netop har vundet en pris ved årets modeblogpris 2014, hvor hun vandt ‘Årets Læserpris 2014.
LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’ er årets realityprogram
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.