Nadialine: Jeg inspirerer mine fans

Nadialine Von Bach er kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Mig og min mor’. Men ved siden af tv og de mange andre spændende projekter, bruger hun tiden på at blogge.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. juli 2012 kl. 10:51

Det er hamrende hipt at blogge, og rigtig mange gør det. Mange reality-stjerner er også hoppet med på bølgen. En af dem, som har gjort det længe, er Nadialine Von Bach.
Nadialine blev allerede kendt i ’Paradise Hotel’ sæson 6 kendt, som den moderigtige pige, hvor hun blandt andet solgte Carlos for en shoppingtur. Hun elsker mærker, og hun elsker lækre outfits. Så beslutningen om at blogge var nærliggende.
– Jeg begyndte i sin tid at blogge, hvilket  var på opfordring fra en masse fans, som var meget

Dette lækre billede kan du finde på Nadialines blog. (Foto: Privat)


interesseret i mit tøj. På daværende tidspunkt var blogging ikke så udbredt i Danmark. Jeg surfede lidt rundt for at finde ud af, hvad blogging egentlig gik ud på, og faldt pladask for konceptet. For jeg elsker mode. Jeg har en masse fans, der ser op til mig, som er inspireret af mig, mit tøj og mine forskellige projekter, så det var nærliggende at begynde at blogge, forklarer Nadialine til Realityportalen.dk
Blogging er fedt
Og “bloglivet” er lige noget for den hippe pige.
– For mig er det sindssygt fedt at have en blog. Det er mit univers, der hvor jeg bestemmer og sætter dagsordnen. Her kan mine fans blive lukket ind og beundre min spændende verden, siger reality-pigen.
Mange fans følger Nadialine og bliver inspirerede af hendes lækre outfits. Men det er ikke kun tøjet, der trækker læsere til, mener Nadialine.
– Jeg tror generelt, at folk interesserer sig for mig fordi, jeg er, som jeg. Jeg ligger ikke skjul på, hvem jeg er, eller hvad jeg står for. Jeg er ægte, konstaterer hun og fortsætter:
Jeg er god til at dele ud af mig selv. Jeg får mange henvendelser fra piger, hvor de spørger mig om alt mellem himmel og jord. De tager kontakt til mig, fordi, de føler, de kan og fordi, jeg inspirerer folk, som jeg gør. Det gør jeg med min tøjstil, mine fund og mine spændende tiltag. Jeg tror også folk er vilde med min blog fordi, jeg smider lækre billeder op, som er inspirerende at kigge på, forklarer Nadialine.
Alt kan inspirere 
Men Nadialine blogger ikke udelukkende for sine fans.
– Jeg blogger fordi, jeg kan lide det. Det er da dejligt, at så mange mennesker synes, jeg er spændende som person, og det er fedt at være et stilikon for så mange unge piger, siger hun.
Inspirationen til sine outfits finder Nadialine i hverdagen og ved at kigge på andre blogs.
– Jeg bliver meget inspireret af store amerikanske stjerner, andre bloggere, folk jeg ser på gaden, når jeg spiller klaver, rejser, via min musiker-kæreste, en tur i skoven, når jeg ser et fedt billede, en koncert mm. Alle disse ting koger jeg ned til mit helt eget, forklarer hun.
Det er tidskrævende at blogge, men Nadialine er ikke i tvivl om, at det er det hele værd.
– Jeg bruger faktisk rigtig meget tid på at blogge, det er en stor hobby. Jeg elsker det, fastslår hun.
Du kan tjekke Nadialines blog ud her.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.