Nadia Shila overrasket af lægerne: Sønnen er muligvis blind

Det var en lettelse for Nadia Shila, da hun fandt ud af, hvad sønnen fejler, men nu er der dukket nye bekymringer op.

Af Louise Vilsbøl - 23. marts 2021 kl. 8:33

Den 17. februar kl. 13.43 blev Nadia Shila, som er kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’, mor for fjerde gang. Nadia Shilas fjerde graviditet har dog ikke været nem. Først mistænkte lægerne, at der var noget galt med den lille drengs hjerte, og derefter skulle nyrene og tarmene tjekkes. Heldigvis viste det sig, at alt var fint, men i sidste uge blev Henry indlagt og MR-scannet med mistanke om nystagmus, som er sitrende øjenbevægelser.

LÆS OGSÅ: Ærlige Simone: Jeg har følt mig som en fucking dårlig mor

Mistanken viste sig desværre at holde stik, og Henry fik diagnosen medfødt nystagmus. Ifølge Nadia Shila er der ikke meget at gøre, fordi sønnen er så ung, men han blev tilknyttet en øjenlæge på børnehospitalet CHLA. I første omgang var den unge mor lettet, men nu er der dog dukket nye bekymringer op.

– Nu har jeg talt med Henrys læge efter at have været på børnehospitalet, og det kom lidt bag på mig, at hun sagde, at de mistænker blindhed eller delvis blindhed. Han er sensitiv overfor lys og har ikke nogen blinkerefleks, når man kommer tæt på ansigtet eller laver hurtige bevægelser, skriver Nadia Shila på Instagram og fortsætter:

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

– Heldigvis er han tilknyttet en specialist indenfor neuro-oftalmologi, som han skal se om tre måneder, hvor vi forhåbentlig kan få nogle flere svar og en plan for det videre forløb.

Da Nadia Shila i første omgang beskrev Henrys synslidelse i sidste uge, var der flere følgere, der mistænkte epilepsi, men det kunne lægerne heldigvis udelukke efter MR-scanningen. Efter at have afsløret, at der er tale om nystagmus har hun dog måttet lægge ører til nye beskyldninger, idet nogle af hendes følgere ifølge hendes Instagram mistænker, at der ikke er tale om medfødt nystagmus, men at det skyldes vold. Det er dog en påstand, Nadia Shila afviser på det kraftigeste.

LÆS OGSÅ: Puk Elgård stopper