Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen! - Her & Nu

Nadia-Shila om nøgenbilleder: De er ikke over stregen!

Nadia-Shila har fået meget kritik efter at have lagt en række nøgenbilleder ud på sin blog, men hun fortryder ikke sit valg.

Af Louise Vilsbøl - 3. april 2016 kl. 20:14

I et ærligt indlæg på sin blog, fortæller Nadia-Shila fra ‘De unge mødre’ om, hvordan hun har det med sin krop efter fødslen af sønnen Kyle-Mackenzie. Under graviditeten tog hun meget på og havde sukkersyge, og det har sat sine ar på kroppen.
– Jeg har en fin lille delle der, hvor mit kejsersnit ar er, jeg har mormorvinger, og appelsinhud, mine bryster er skæve og hænger, og min numse er lidt for stor. Jeg tror også, at jeg har lidt folder på ryggen, udover det klistrer mine lår sammen, og mine babser klistrer sig nogle gange fast på maven. Og så har jeg en masse fine tigerstriber, hår på benene og tissemissen, skriver hun.
Men alt det er ligemeget, påpeger Nadia-Shila, for det har givet hende den største gave i livet, nemlig sønnen Kyle-Mackenzie – og han er ligeglad med, hvordan hun ser ud. Han elsker hende uanset hvad, og derfor elsker hun også sig selv og sin krop.
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjernens ni hemmelige børn: Nu står ekskonen frem
Nøgenbilleder fik blandet modtagelse
For at understrege det og opfordre andre til at slippe skønhedsidealerne og elske sig selv uanset, hvordan man ser ud, har hun lagt nogle nøgenbilleder billeder ud på sin blog, som viser hendes krop, præcis som den ser ud – se billederne øverst i artiklen. Men billederne er blevet modtaget med delte meninger.
– Jeg har fået både positive og negative reaktioner som forventet, og jeg forstår egentlig godt de negative. For vi er blevet så vant til at dække os selv til og ikke vise, hvem vi egentlig er og stå ved os selv, og det er det jeg gerne vil, selvom jeg har lidt appelsinhud en knap så køn mave, kropsbehåring og folder her og der, forklarer Nadia-Shila og fortsætter:
– Jeg har valgt at ligge dem ud, hvor intet er skjult, fordi jeg ikke er flov over min krop. Jeg er ikke spor kropsforskrækket, og jeg vil gerne frem til, at andre skal acceptere dem selv uanset, om de er tykke tynde og har 1 eller 10 deller.
LÆS OGSÅ: De BEDSTE citater fra ‘De unge mødre
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Bent skal være far igen
Grænseoverskridende, men ikke over stregen
Flere af Nadia-Shilas følgere på bloggen har påpeget, at billederne går over stregen for, hvad man bør vise af sig selv på en blog og måske i det hele taget. Men det er den unge mor ikke enig i.
– Det føler jeg ikke. Der er ingen, der tvinger dem til at kigge, og jeg mener ikke, at noget naturligt er at gå over stregen. Der er jo intet seksuelt i disse billeder. De er der for at vise, hvordan jeg ser ud, efter at jeg har båret på mit barn i 9 måneder, fortæller Nadia-Shila og afslører, at det ikke har været en hurtig beslutning at vise billederne.
– Det var noget, jeg overvejede nøje. Både om jeg overhovedet skulle lægge dem ud, og om jeg skulle censurere dem, og jeg valgte ikke at censurere dem for ikke at modsige mig selv i forhold til, at man skal acceptere sig selv og elske sig selv. Der er noget smukt og yndigt ved nøgenhed, som ikke skal skjules.
Selvom Nadia-Shila er glad for sin krop, så drømmer hun om at få lavet sine bryster en dag, når økonomien tillader det.
VIDEO: Kom helt tæt på Camilla Framnes’ brystoperation
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.