Nadia Shila: Jeg har fejlet rigtig meget med Kyle

‘De unge mødre’-deltageren har det svært med den situation, hun er endt i.

Af Jonas Sand - 20. august 2017 kl. 19:30

‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen har levet som hjemløs i USA i godt et år, og fra på tirsdag får du lov til at komme helt tæt på den tilværelse, når Kanal 4 vender tilbage med helt nye afsnit af reportageserien ‘De unge mødre’.
På daværende tidspunkt har den unge mor været hjemløs i omkring fem måneder, og sønnen Kyle er blevet taget af myndighederne og sendt tilbage til Danmark. Og det har Nadia Shila det ikke nemt med.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
– Jeg har det helt forfærdeligt med, at jeg har mistet Kyle. Det var jo ikke planen, fortæller hun i afsnittet og slår fast, at hun har det skidt med den situation, hun fik sønnen i.
– Jeg føler selvfølgelig, at jeg har fejlet rigtig, rigtig meget – mest i forhold til Kyle. Jeg har jo aldrig nogensinde ønsket, at han skulle ende i denne situation, fortæller hun i afsnittet.
I videoen herunder kan du få første glimt af Nadia Shila som hjemløs, og du kan høre hende fortælle, om hun ville gøre noget anderledes, hvis hun havde muligheden for det.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila filmer til nyt DR-program
Du kan se hele det første afsnit af den nye sæson af ‘De unge mødre’ på tirsdag den 22. august klokken 20:00 på Kanal 4 eller på DPlay.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmissen: ‘De unge mødre’-par tilbudt tilbudt nyt tv-program
LÆS OGSÅ: Her er alle deltagerne i den nye sæson af ‘De unge mødre’
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Få første glimt af den nye ‘De unge mødre’-sæson
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.