Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor

Den ugne mor kan mærke en markant ændring fra første gang hun blev mor og til nu.

Af Louise Vilsbøl - 19. februar 2018 kl. 19:25

Det er snart en måned siden, ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen blev mor for anden gang, da datteren Hope kom til verden d. 22. januar, og det er en meget anderledes oplevelse end første gang, hun blev mor, det skriver Nadia Shila på sin blog.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nadia Shila smidt ud af mødregruppe i USA
Det er dog ikke fordi, hun er flygtet til USA og endte med at bo på gaden, mens hendes søn, Kyle, blev fjernet og sendt tilbage til Danmark, hvor der Nadia Shila er tiltalt for en lang række sager af svindel og dokumentfalsk, at det er en anderledes oplevelse. Nej, det skyldes ifølge den unge mor, at hun er blevet voksen og langt mere moden.
– Første gang jeg blev mor, var ALT så nyt og skrøbeligt, jeg anede ikke, hvad jeg havde gang i. Lige pludselig kom denne lille lyserøde ting op på mit bryst, som jeg øjeblikkeligt knyttede et voldsomt stærkt bånd til, og en overvældende kærlighed strømmede igennem mig. Jeg var nervøs for ALT, og prøvede mig frem til alt, skriver Nadia Shila på bloggen og fortsætter:
LÆS OGSÅ:  ‘Big Brother’-deltager i retten: Tiltalt for at tæve datteren i årevis
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan det ser ud, når Nadia Shila og kæresten er ude at tigge om penge.


LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg vil ikke bo i Danmark – heller ikke med Jeremy
– Som andengangs mor har jeg en helt anden ro end første gang. Jeg ved lidt mere, jeg har læst lidt mere, jeg fornemmer hendes gråd meget bedre og kan meget nemmere tyde hende, for jeg har været der før. Jeg kan virkeligt mærke, at jeg de sidste 3,5 år er modnet ufatteligt meget, og jeg hviler langt mere i mig selv, end jeg gjorde før. Jeg ER blevet mere voksen og ansvarlig, og jeg nyder i fulde drag mit lille menneske.
Der er da også sket en del for Nadia Shila de seneste måneder, hvor hun er kommet væk fra gaden og nu har fået en lejlighed sammen med sin forlovede, Jeremy. Til trods for sin nyvundne modenhed har Nadia Shila dog tidligere fastslået, at hun ikke har nogle planer om at vende hjem til Danmark og tage sin straf. Hun håber dog stadig på at kunne starte en ny forældremyndigheds sag op og få sin søn tilbage, den kamp kan man følge i ‘De unge mødre’.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’