Nadia Shila: Jeg føler mig endelig tryg - Her & Nu

Nadia Shila: Jeg føler mig endelig tryg

Nadia Shila har ikke haft de nemmeste år, siden hun tog beslutningen om at flytte til USA, men nu tyder alt på, at familien har fundet det hjem, der gør dem trygge.

Af Rikke Lynge - 13. december 2019 kl. 19:28

Nadia Shila fra ‘De unge mødre’ har levet et forholdsvis turbulent liv, siden hun tog beslutningen om at flytte permenent til USA. Sammen med moren og manden Jeremy har de boet på gaden og tigget sig til mad for overvelelse. Kort inden datteren Hopes fødsel fik parret tilbudt et sted og bo, men har flyttet adskillige gange efter. Det seneste hjem var i South LA, som ifølge Nadia Shila ikke var et trygt sted at bo. I South LA kunne de ifølge ‘De unge mødre’-deltageren ikke gå sikkert på gaden om aftenen, og de følte sig anderledes i det barske kvarter. Parret er siden flyttet til Los Angeles i Californien, som ifølge Nadia Shila er et trygt sted for den lille familie.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila er bekymret for sin søns trivsel
– Det er utroligt, så stor forskel der er fra et sted til et andet. I mit gamle hus følte jeg mig ikke hjemme. Det resulterede i, at jeg ikke ønskede at pynte mit hjem eller gøre noget specielt ved det. Selv julen havde jeg ikke lyst til at fejre. Jeg er sikker på, at det skyldes området og det faktum, at min mand og jeg var i en hård periode af vores ægteskab, fortæller Nadia Shila på et instagram-opslag.
– I vores nye hjem elsker jeg at pynte op, lave mad og jeg har forelsket mig i det magiske ved julen igen. Jeg elsker området og kuturen her, og jeg elsker menneskerne omkring os. Jeg føler mig ikke usikker, når jeg går på gaden, som jeg gjorde i South LA.
Ifølge Nadia Shila har de langt om længe fundet det hjem, der er sikkert, og hun er meget lettet og lykkelig over deres nye lejlighed.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Derfor bliver mine andre børn ikke tvangsfjernet
LÆS OGSÅ: nadia Shila fastslår: Vi er ikke fattige