Nadia Shila i skjul: Jeg vil ikke udsætte min datter for mere

Nadia Shila vil ikke længere vise sig frem for følgerne, der heller ikke må vide, hvor hun befinder sig.

Af Jonas Sand - 15. juni 2018 kl. 12:58

Det er slut med at følge Nadia Shila på daglig basis. Den unge mor, der ellers har delt åbent ud af sit liv, siden hun i slutningen af 2016 rejste til USA for at bo, trækker nemlig for alvor stikket. Nadia Shila har især åbnet sit liv for følgerne på Instagram, hvor hun dagligt har fået stor kritik og skulle forsvare sine handlinger og beslutninger – især i forhold til datteren Hope og den bedragerisag, hun i sidste måned blev kendt skyldig i.
‘De unge mødre’-deltageren har indtil nu trodset kritikken, og i DR3-programmet ‘Hjemløs på Instagram’ åbnede hun op og fortalte, at hun ville fortsætte med dele sit liv og sine tanker på de sociale medier – også selv om folk svinede hende til.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester
SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Nadia Shila fortælle om sin frygt for, at sønnen Kyle kommer i helvede.


LÆS OGSÅ: Efter hjerneblødningen: Sådan har Nadia Shilas datter det
LÆS OGSÅ: Nadia Shila åbner op: Jeg er bange for, at min datter bliver fjernet
– Selvfølgelig har jeg overvejet at lukke min profil, men omvendt vil jeg heller ikke have, at de vinder over mig. Altså, jeg synes ikke, at det er okay, at man skal lukke sine profiler ned for at slippe for deres chikane, sagde den unge mor i dokumentarprogrammerne, hvor hun også takkede de kritiske følgere, fordi de fik hende til at kæmpe hårdere for at få succes.
Men nu har piben altså fået en anden lyd, og hvis man har forsøgt at finde Nadia Shila på Facebook og Instagram i de seneste dage, så har man ledt forgæves. Og det er der en god grund til, fortæller den unge mor i en video på YouTube. Hun har nemlig besluttet sig for at lukke begge profiler.
– Det har jeg, fordi jeg er ved at være rigtig godt og grundigt træt af, at folk har så travlt med, hvad jeg laver. Jeg synes ikke mere, at det værd at udsætte min datter eller min familie for det, slår hun blandt andet fast.
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

Skjuler sig

Den unge mor kommer fortsat til at lægge videoer på YouTube en gang imellem, mens hun også vil opdatere sin blog. Men ellers vil hun fokusere på datteren og på at skrive sin bog.
– Jeg har fået nok af den chikane og det at blive stalket på den måde. Jeg synes ikke, det er fedt, at jeg konstant skal gå rundt og være stresset og føle mig som en dårlig mor, fordi folk hele tiden fortæller mig, at … siger Nadia Shila uden at færdiggøre sætningen.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: En måned efter udgivelsen: Så mange bøger har Princess Natascha solgt
Selv om man stadig vil kunne følge med i den unge mors liv på bloggen og YouTube, så kommer hun ikke til at være så åben, som hun indtil nu har været. Den unge mor går nemlig i skjul, og hun har ikke længere tænkt sig at vise følgerne, hvor hun befinder sig.
– Der bliver filmet neutrale steder, hvor folk ikke kan se, hvor jeg er, for det her går over grænsen. Det er ikke længere værd at bruge min tid på. Jeg har en familie at tænke på, og det er det.
Nadia Shila er med i den kommende sæson af ‘De unge mødre’, der sendes på Kanal 4 til efteråret. Her har reportageserien været med tæt på hende i USA, mens retssagen mod hende kørte i Danmark.
LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!
LÆS OGSÅ: Lagt for had efter ‘De unge mødre’: Tør næsten ikke gå ud længere
Herunder kan du se videoen, hvor Nadia Shila forklarer beslutningen:

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører: Så mange søskende har min datter
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Heidi er tidligere dømt for bedrageri