Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf - Her & Nu

Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf

‘De unge mødre’-deltagerne har startet en indsamling for at komme hjem til Danmark.

Af Jonas Sand - 28. april 2017 kl. 07:25

Realityportalen.dk har tidligere beskrevet, hvordan ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen, 21, og hendes mor, 46-årige Heidi Pedersen, kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
Retssagen er dog indtil videre blevet udskudt flere gange, fordi Nadia Shila og Heidi sidste år flygtede til USA sammen med den unge mors søn, Kyle. For nylig slog de over for Realityportalen.dk fast, at de aldrig ville vende tilbage til Danmark, ligesom sønnen Kyle heller ikke kunne risikere at blive sendt hjem.
I Danmark har Nadia Shilas ekskæresten, Jannick Pedersen, dog kæmpet en hård kamp for at få sin søn hjem. Og meget tyder på, at det nu er lykkedes. Realityportalen.dk har fået henvendelser, der indikerer, at Kyle inden længe bliver sendt tilbage til Danmark. Og det bekræfter Heidi Pedersen.
– Hans far overgiver ham til en plejefamilie (når han kommer tilbage til Danmark, red.). Som det ser ud lige nu, er der ikke noget, vi kan gøre, fortæller hun til Realityportalen.dk og siger, at hun ikke kender den præcise dato for, hvornår Kyle rejser hjem.
LÆS OGSÅ: Nye datoer på plads: Her skal ‘De unge mødre’-deltagere i retten
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi afslører: Så meget har vi tabt os i USA
Starter indsamling
Hverken Nadia Shila eller Heidi har lyst til at svare på, om Kyles hjemsendelse har fået dem til at ændre mening omkring en fremtid i Danmark. Men meget tyder på, at det forholder sig sådan.
I hvert fald søger ‘De unge mødre’-deltageren i øjeblikket penge på en indsamlingsside, hvor hun fortæller, at hun har et ønske om at komme hjem til Danmark sammen med sin mor og amerikanske kæreste, som hun har været sammen med i de seneste par måneder.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila-indsamling fjernet: Vi har en begrundet mistanke om misbrug
– Som mange af jer ved, bliver min søn sendt tilbage til Danmark. Jeg desværre har ikke pengene til at komme tilbage til Danmark selv, skriver Nadia Shila på indsamlingssiden, hvor hun beder om 2500 euro – 18.596 kroner – til billetterne.
– Jeg har forsøgt at panhandle (tigge, red.), så min mor, min kæreste og jeg kan komme tilbage, men det giver ikke nok, da vi på samme tid også skal overleve. Jeg spørger derfor jer, mine følgere, om hjælp, så jeg kan rejse med min søn hjem til Danmark, tage min straf og kæmpe for ham der.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Jannick, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.
Kan du huske i ‘De unge mødre’, da Nadia Shila mente, at hendes afdøde far spøgte hjemme hos dem. Ellers kan du se klippet herunder:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager og mor: Vi vender aldrig hjem
LÆS OGSÅ: Nadia Shilas ekskæreste åbner op: Jeg vil bare have min søn hjem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.