Nadia Shila frygter politiet: Det er for risikabelt

Nadia Shila er på ingen måde tilfreds med den måde, som hendes mor stadig tjener penge på.

Af Jonas Sand - 3. februar 2019 kl. 19:25

Nadia Shila, Jeremy og Heidi er fortsat en del af ‘De unge mødre’, og hver tirsdag får seerne et indblik i deres liv i USA. I sidste uge kunne Nadia Shila fortælle, at familien havde fået et hus, og selv om det var i et yderst farligt område, så er det et stort skridt frem for dem.
På tirsdag åbner den unge mor op og fortæller, hvordan de nu tjener penge. Tidligere har Nadia Shila og Jeremy været nødt til at tigge for at tjene penge, men det er ifølge den unge mor slut nu.
– Lige nu lever vi af at køre rundt og levere mad. Så det gør vi stort set hver aften, fortæller den bedrageridømte unge mor i afsnittet.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor gik fra kæresten, da hun blev gravid
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nu er sagen mod Nadia Shila endegyldigt afgjort: Her er dommen
Det er Heidi dog ikke med til. I afsnittet kommer det frem, at familiens ældste medlem stadig tigger på gaden for at tjene penge til cigaretter, husleje og de andre faste udgifter i hjemmet. Men Nadia Shila er langt fra tilfreds med det.
– Jeg synes ikke, det er optimalt, at min mor står på rampen. Det er meget risikabelt i forhold til politiet. Det er én forkert betjent, der kommer forbi, som kan anholde hende for det, hun gør. Og så får hun en straf for det.
Heidi frygter dog ikke politiet på samme måde som Nadia Shila, og i klippet herunder kan du se, at hun tager ud for at tigge. Du kan se hele afsnittet af ‘De unge mødre’ på tirsdag klokken 20:00 eller allerede nu på Dplay.
LÆS OGSÅ: Prostituerede, bander og voldtægtsmænd: Så farligt bor Nadia Shila i USA
LÆS OGSÅ: Nu taler hun ud: Her er Martinnas store hemmelighed

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-Simone har igen fundet kærligheden: Han er bare så dejlig!
LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Paradise’-babe tror stadig på kærligheden