Nadia Shila: Derfor skal jeg ikke tilbage til Danmark

Selvom hendes søn befinder sig i Danmark, har Nadia Shila ingen planer om at vende tilbage.

Af Louise Vilsbøl - 7. august 2021 kl. 18:55

Det er godt og vel 5 år siden, Nadia Shila Petersen fra ‘De unge mødre’ pakkede alt, hvad hun ejede og drog til USA sammen med sin søn Kyle og sin mor Heidi. Efterfølgende fulgte en turbulent tid, hvor familien endte med at bo på gaden, Nadia Shila blev retsforfulgt og dømt i Danmark, og Kyle endte med at blive fjernet og sendt hjem til Danmark, hvor han nu bor hos sin far.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

Da det så sortest ud, mødte Nadia Shila sin nuværende mand Jeremy, og de to byggede et liv op fra bunden, kom væk fra gaden og stiftede familie. Tidligere på året bød de to deres tredje fælles barn velkommen, og netop de tre børn er en af hovedårsagerne til, at Nadia Shila planlægger at blive i USA.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Min søn er autist

– Folk spørger ofte, hvorfor jeg ikke vil tilbage til Danmark og antager også, at det er fordi, at “jeg ikke vil tage min straf”. Det har intet med det at gøre. Jeg elsker min søn i Danmark, men jeg elsker også mine tre andre børn. Desværre sidder der nogle mennesker i Danmark, som lever og ånder for at chikanere realitydeltagere. De debatterer flittigt realitydeltageres liv, og nogle går sågar så langt som at anmelde folk til kommunen. Det vil jeg ikke udsætte mine børn for – eller mig selv for den sags skyld, skriver hun på Instagram og fortsætter:

– Traumet fra at miste Kyle sidder stadig dybt i mig. Jeg har stadig mareridt om natten omkring det, og smerten vil altid følge mig. Jeg vidste godt, da Kyle blev sendt tilbage til Danmark, at jeg ville komme tilbage til Danmark uden at have et hjem, og at jeg ville skulle kæmpe mod systemet. Jeg vidste godt, at jeg var stemplet som en lortemor, fordi jeg havde været hjemløs, og jeg var kriminel. Det vil jeg ikke udsætte mine børn for.

LÆS OGSÅ: KÆMPE ‘PARADISE’-BRØLER: Optagelserne er forsvundet

Nadia Shila understreger, at hun elsker sine børn og vil gøre alt for at beskytte dem mod de mennesker, som ifølge Nadia Shila kun vil hende og familien det ondt.

– Mine tre andre børn skal ikke igennem den samme smerte og det samme svigt som Kyle. Jeg sender fortsat ansøgninger om samvær til familieretshuset, kontakter hans sagsbehandler, skriver til hans far og så videre. Ikke fordi at det giver noget, men så Kyle kan se, at han aldrig har været glemt, og så Kyle på sigt kan se, hvad der forgik. Jeg håber, at Kyle, når han bliver stor nok, vælger selv at komme på ferie, og indtil da holder jeg mine tre andre skønne unger så tæt, jeg kan, slutter hun.

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

Se opdateringen og følg Nadia Shila på Instagram herunder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Gozdan (@nadiashila_)