'De unge mødre-deltager og mor efter bedragerianklager: Vi vender ikke hjem

Nadia Shila og Heidi kender til anklagerne mod dem, men de har ingen planer om at vende hjem til august, når sagen begynder.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 28. marts 2017 kl. 12:26

Realityportalen.dk kunne for nylig afsløre, at ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen, 21, og hendes mor, 46-årige Heidi Pedersen, kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
De første tre retsmøder i sagen er dog indtil nu blevet udskudt, da de tiltalte i august sidste år flygtede sammen med Nadia Shilas søn, Kyle, til USA. Her har anklagemyndigheden endnu ikke fået fat i dem for at få forkyndt anklageskriftet og gjort det klart for dem, at de skal møde i retten.
Realityportalen.dk kunne sidste uge afsløre, at retten i Næstved nu har fundet fem nye datoer for retssagen, der er sat til at starte 30. august. Sagen er skubbet et stykke ud i fremtiden i håb om, at anklagemyndigheden kan nå at få fat i Heidi og Nadia Shila, fortalte anklager Mia Østergaard i den forbindelse.
LÆS OGSÅ: Nye datoer på plads: Her skal ‘De unge mødre’-deltagere i retten
Kender til anklagerne
Men selv om ‘De unge mødre’-deltagerne godt ved, at anklagemyndigheden leder efter dem, så har de ikke planer om at komme tilbage til Danmark.
LÆS OGSÅ: Nadia Shilas ekskæreste åbner op: Jeg vil bare have min søn hjem
– Ja, vi kender til anklagerne. Vi har aftalt med vores advokater, at vi ikke udtaler os, da det er en verserende sag. Men det hele skal nok løse sig, og vi har ingen planer om at vende hjem til Danmark, fortæller Heidi til Realityportalen.dk.
Nu er retssagen blevet udskudt tre gange. Hvad skal der ske?
– Det ved vi ikke.
Var retssagen årsag til, at I rejste til USA?
– Nej, det var for at komme væk fra Jannick (Nadia Shilas ekskæreste og far til sønnen Kyle, red.).
Skjuler I jer fra anklagerne?
– Nej.
Hvorfor har anklagemyndigheden så ikke kunne få fat i jer?
– Ingen kommentar.
Nadia Shila henviser også til en aftale med sin advokat og vil hverken kommentere på anklagerne, eller om de var den virkelige årsag til, at de rejste til USA. Hun slår dog også fast, at de har det fint i USA og ikke har planer om at komme til Danmark.
Realityportalen.dk har fået flere henvendelser, der indikerer, at de amerikanske myndigheder netop har besluttet, at Kyle skal sendes hjem til Danmark. Det har dog ikke været muligt at få disse oplysninger bekræftet på nuværende tidspunkt, og hverken Nadia Shila, Heidi og Jannick er vendt tilbage på vores henvendelser.
I de kommende dage kan du på Realityportalen.dk og i det nye nummer af HER&NU, som kommer på gaden i morgen, onsdag, læse meget mere om ‘De unge mødre’-deltagerne. Her fortæller de blandt andet om livet som hjemløse i USA, og hvordan det foregik, da Nadia Shilas søn, Kyle, blev fjernet fra dem og sendt i pleje.
I ‘De unge mødre’ åbnede Nadia Shila op og fortalte, at hun frygtede, at sønnen skulle komme i Helvede. Det kan du se i videoen herunder:

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om voldsdom: Børnene har betalt en høj pris
LÆS OGSÅ: René og Hannah Melissa fik 4 og 5 måneders fængsel: Derfor slap de ud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.