Nadia Shila bekræfter: Jeg er gravid - Her & Nu

Nadia Shila bekræfter: Jeg er gravid

Den hjemløse ‘De unge mødre’-deltager bliver i starten af det nye år mor for anden gang.

Af Jonas Sand - 2. juni 2017 kl. 13:37

‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen er gravid. Den unge mor, der siden sidste år har levet på gaden i USA med sin mor, venter sammen med sin forlovede et barn i starten af det nye år. Det bekræfter hun over for Realityportalen.dk, efter hun netop har været til scanning.
LÆS ALT OM NADIA SHILA-SAGEN HER.
– Det gik fint. Vi så hjerteblink og hørte hjertelyd. Det er stadig meget tidligt, da jeg er 7+0 i dag (i torsdags, red.) og har termin den 17. januar 2018, siger Nadia Shila og fortæller, at graviditeten er planlagt og tog omkring en måned at opnå.
Den unge mor fandt tidligt ud af, at hun var gravid, og efterfølgende har hun været ramt af gener i forbindelse med graviditeten.
– Jeg har alle de symptomer, jeg ikke havde med Kyle; ømme bryster, kvalme og ekstrem sult. Jeg tog faktisk en test, fordi jeg havde så ømme bryster, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila-indsamling fjernet: Vi har en begrundet mistanke om misbrug
Lever på gaden
Nadia Shila og hendes forlovede bor i øjeblikket på gaden sammen med ‘De unge mødre’-deltagerens mor. Men det er ikke noget, de bliver ved med, hvis alt går efter planen.
– Selvfølgelig planlægger vi at komme væk fra gaden. Det gjorde vi også før. Jeg ved ikke lige, hvordan graviditeten påvirker vores liv på gaden, men vi er rimeligt vellidte og har en aftale med politiet om at være på et bestemt sted, slår Nadia Shila fast.
Sønnen Kyle var også i starten med dem i USA, men han blev fjernet af de amerikanske myndigheder og er siden blevet sendt tilbage til Danmark, hvor han har det godt og bor hos sin far. Men Nadia Shila vil have ham tilbage.
– Jeg savner Kyle forfærdeligt meget, og vi har det utroligt dårligt med, at han ikke kan opleve sin nye lillebror eller -søster, men vi kæmper fortsat for ham, siger hun og uddyber:
– Ja, vi kæmper for at få ham hjem. Jeg har bestemt ikke glemt min dreng, og jeg lader ham ikke i stikken. Hvad folk ikke ved og fatter er, at jeg elsker min dreng ubetinget og udelukkende tog ham med til USA, så han havde en chance for et godt liv. Han var en sund, glad og elsket lille dreng. Han var mors og mormors dreng.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila vil hjem til Danmark: Jeg vil tage min straf
Vender ikke hjem
Realityportalen.dk har tidligere beskrevet, hvordan ‘De unge mødre’-deltageren Nadia Shila Petersen, 21, og hendes mor, 46-årige Heidi Pedersen, kræves fængslet af anklagemyndigheden, der har tiltalt dem for bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner.
For nylig startede den unge mor en indsamling for at komme hjem til Danmark og tage sin straf. De planer er dog nu lagt på hylden. Hun vil i stedet blive i USA og altså have sønnen Kyle tilbage.
– Hvis jeg tager til Danmark, betyder det for det første, at jeg ikke kan komme tilbage til min forlovede, og for det andet at han ikke ville kunne være i barnets liv, så nej (vi vender ikke tilbage, red.), slår hun fast.
I ‘De unge mødre’ har Nadia Shila flere gange fortalt om, at sønnen Kyle ikke var planlagt. Det kan du høre mere om i klippet herunder.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila lagt i håndjern, da sønnen Kyle blev fjernet
LÆS OGSÅ: Nye datoer på plads: Her skal ‘De unge mødre’-deltagere i retten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.